GNTM: Κοσμοσυρροή στις οντισιόν για μια θέση στο reality μόδας
Media

GNTM: Κοσμοσυρροή στις οντισιόν για μια θέση στο reality μόδας

Πάνω από 9.000 αγόρια και κορίτσια κατέθεσαν τις αιτήσεις τους για μια θέση στην πασαρέλα του «GΝΤΜ».

Το πρώτο ξεκαθάρισμα έγινε από την παραγωγή, ενώ αυτές τις μέρες η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού μόδας ολοκλήρωσε τη δεύτερη οντισιόν που θα παρακολουθήσουμε τον Σεπτέμβρη.

Το ενδιαφέρον ξεπέρασε κάθε προη­γούμενο. Αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας. επαγγελματίες του χώρου και μη, από κάθε γωνιά της χώρας αντα­ποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Star να κυ­νηγήσουν το όνειρο τους και να δουν τον εαυ­τό τους να περπατά στις πασαρέλες του κόσμου.

Η παραγωγή συγκέντρωσε πάνω από 9.000 αιτήσεις -ίσως να έφτασε και τις 10.000- και, όπως ανακοίνωσε, σταμάτησε να δέχεται πα­ραπάνω. Η ομάδα στα μέσα Ιου­νίου έκανε το πρώτο ξεκα­θάρισμα, ενώ πριν λίγες ημέρες ολο­κληρώθη­κε η δεύτερη οντισιόν από τους κριτές, που πραγ­ματοποιήθη­κε στις πα­λιές εγκαταστάσεις των ολυμπιακών αγώνων στο Ελληνικό. Οι κριτές δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τις επιλογές τους αν και δεν έλειψαν οι στιγμές που διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους για το καλό του ριάλιτι μόδας, σύμφωνα με το tv 24.


Πλέον, έπειτα από πολύωρα και εξαντλητικά γυρίσματα, ανυπομονούν να περάσουν οι επιλαχόντες στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και να ξεκινήσει η προβολή του διαγωνισμού που λατρεύει το κοινό.

  • Πολύ μελάνι χύθη­κε για το ποιος θα κά­τσει στην τέταρτη καρέ­κλα των κριτών, όμως η απόφαση της παραγωγής τούς διέψευ­σε όλους, καθώ τε­λικά η Ζενεβιεβ Μαζαρί ολοκλήρωσε την ομάδα. Με τα καυστι­κά της σχόλια θα δώσει το δικό της στίγμα στην τρίτη σεζόν του ριάλιτι. Αξίζει να σημειωθεί πως το γεγονός ότι το κοι­νό τη λατρεύει συνετέλεσε καθοριστικά στην απόφαση της παραγωγής.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved