Άγριες Μέλισσες: Φυλακή τιμωρία και απειλές στα τελευταία επεισόδια
Media

Άγριες Μέλισσες: Φυλακή τιμωρία και απειλές στα τελευταία επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Η μέρα που η Δρόσω θα φέρει κόσμο το παιδί της φτάνει αλλά η κοπέλα και το μωρό κινδυνεύουν. 

Η Ουρανία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα όταν φτάνουν τα χαρτιά του διαζυγίου τους από τον Κυριάκο. Εν τω μεταξύ ο Λάμπρος βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί τόσο στη σχέση του με τη Θεοδοσία όσο και με τον Κυπραιο αφού ο τελευταίος μοιάζει να χάνει τον εαυτό του.

Οι φόβοι του Νέστορα επιβεβαιώνονται τις επόμενες ημέρες καθώς ο Θωμάς συναντάει τον Λάμπρο έχοντας άγριες διαθέσεις. Ο δάσκαλος δέχεται επίθεση και η κατάσταση ανάμεσα στους δύο άντρες είναι εκτός ελέγχου.

Μάλιστα λίγη ώρα μετά ο Λάμπρος ζητάει από τον πατέρα του να τον απομακρύνουν από το συνεταιρισμό αλλά και από τη ζωή τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:



Παράλληλα ο Σταμάτης εξοργισμένος από την επιμονή της Βιολέτας για διαζύγιο την πετά έξω από το μαγαζί μαζί με τον Παναγιώτη. Η συμπεριφορά όμως του Σταμάτη προκαλεί αντιδράσεις από όλους τους κατοίκους και όλοι στέκονται στο πλευρό της Βιολέτας για να τη βοηθήσουν. Μάλιστα ο Προκόπης και ο Προύσαλης αναλαμβάνουν να βρουν μία λύση.

Κίνδυνος για τη Δρόσω και το μωρό

Η γέννα της Δρόσως αρχίζει αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμεναν. Η κοπέλα έχει μία σοβαρή επιπλοκή στον τοκετό και ο Φανούρης, που βρίσκεται εκεί, σπεύδει να ειδοποιήσει τον Νικηφόρο. Ο τελευταίος, όμως, δεν έχει αντιληφθεί πώς ο Μελέτης τον παρακολουθεί και τον ακολουθεί κρυφά μέχρι την κρυψώνα της Δρόσως με τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί το μυστικό τους,

Όσο οι ώρες περνούν, η κατάσταση της Δρόσως χειροτερεύει και η Ρίζω τους προειδοποιεί πως κινδυνεύουν και η μάνα και το παιδί. Όλοι βρίσκονται σε πανικό, όμως παράλληλα κάτι ό,τι μπορούν να ηρεμήσουν τη Δρόσω.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο ώστε να μην αποκαλυφθεί το μυστικό τους από τον Μελέτη πριν να είναι αργά.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved