Άγριες Μέλισσες: Ο έρωτας Λενιώς - Λάμπρου βυθίζει πάλι τον Κυπραίο στη μορφίνη
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο έρωτας Λενιώς - Λάμπρου βυθίζει πάλι τον Κυπραίο στη μορφίνη

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης γίνεται η σκιά του Νικηφόρου έπειτα από εντολή του Δούκα και ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για τις κινήσεις του!

Ο Νικηφόρος είναι εξαγριωμένος με τον Σταμάτη καθώς ο άντρας τους απειλεί πως θα αποκαλύψει πως η Ασημίνα δεν είναι στην πραγματικότητα έγκυος.
Ο νεαρός, όμως, ξεφεύγει από κάθε όριο και όταν τον συναντάει του επιτίθεται βίαια.
Λίγες ώρες μετά, όλοι στο χωριό μαθαίνουν τι συνέβη και μένουν έκπληκτοι απ’ τον βίαιο ξυλοδαρμό στον Σταμάτη, ο οποίος αποφασίζει ν' αλλάξει τακτική, ακόμα κι όταν η Ασημίνα του προσφέρει τα χρήματα που ζητάει για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Την ίδια στιγμή, ο Δούκας αποφασίζει να κρατήσει τον Μελέτη κοντά του. Ωστόσο αυτή η εξέλιξη δημιουργεί υποψίες στην Ανέτ, η οποία προσπαθεί να μάθει τον λόγο για τον οποίο ο αδελφός της πήρε μια τέτοια απόφαση.

Από την άλλη, η Ελένη διώχνει τον Θωμά από τη ζωή της και αποφασίζει να δώσει στη σχέση της με τον Λάμπρο την ευκαιρία που δεν τους δόθηκε στο παρελθόν.Ωστόσο η Ελένη και ο Λάμπρος ζουν επιτέλους τον έρωτά τους, ο Νέστορας καταλαβαίνει πως ο Κυπραίος βυθίστηκε ξανά στα σκοτάδια του.

Τότε, ο ταξίαρχος, θέλοντας να προλάβει τα χειρότερα, συναντάει την Ελένη και την προειδοποιεί καθώς ο Θωμάς έχει περίεργη συμπεριφορά. Την ίδια ώρα ο Μελέτης γίνεται η σκιά του Νικηφόρου έπειτα από εντολή του Δούκα και ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για τις κινήσεις του!

Η κατάσταση του Κυπραίου χειροτερεύει και η αιτία είναι η μορφίνη. Ο άντρας φαίνεται να εθίζεται και πάλι σε αυτό το ναρκωτικό όπως και στο παρελθόν για να ξεχάσει όσα τον πονάνε.

Ωστόσο αυτή τη φορά τα βάζει με όλους όσοι τον προσεγγίζουν.
Ο Νέστορας όμως βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα για το εάν θα τον βοηθήσει ή εάν θα τον εκδικηθεί για το θάνατο του γιου τού. Παράλληλα η Ελένη και η Ρίζω, στο πλευρό της Δρόσως προσπαθούν να σώσουν το μωρό και τη μητέρα.



Η Ελένη όμως φοβάται αν θα τα καταφέρουν ή η μοίρα έχει τα δικά της σχέδια για αυτή την εγκυμοσύνη που «διέλυσε» τις αδερφές Σταμίρη. Ωστόσο η Δρόσω τα καταφέρνει και φέρνει στον κόσμο το παιδί της προκαλώντας χαρά και συγκίνηση σε όλους. Εκείνη όμως νιώθει μελαγχολία, καθώς θα πρέπει αμέσως να το αποχωριστεί.

Εν τω μεταξύ ο Παναγιώτης προκειμένου να βοηθήσει τη Βιολέτα και να εκδικηθεί τον Σταμάτη, αποφασίζει να στήσει ένα νέο καφενείο. Αυτή η κίνηση του βέβαια προκαλεί την οργή του άντρα.

Την ίδια στιγμή ο Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος με ακόμη ένα εμπόδιο καθώς την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης αναλαμβάνει ένας πολύ σκληρός εισαγγελέας αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την υπόθεση. Ο Δούκας συνειδητοποιεί πως ο κλοιός γύρω του στενεύει και η αντίδραση του αναμένεται ακαριαία. Εν τω μεταξύ μία συνάντηση φέρνει στο φως ένα θανάσιμο μυστικό και η μοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο.

Ένα στοιχείο φωτιά που αποδεικνύει την εμπλοκή των αδερφών Σταμίρη στη δολοφονία του Σέργιου, βρίσκεται στα χέρια της Θεοδοσίας και εκείνη προκειμένου να εκδικηθεί την Ελένη το παραδίδει στον Προύσαλη.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved