Ελληνικές σειρές: Αυτές είναι όλες όσες θα δούμε τη σεζόν 2020 -2021
Media

Ελληνικές σειρές: Αυτές είναι όλες όσες θα δούμε τη σεζόν 2020 -2021

Ελληνικές σειρές: Οι υπεύθυνοι των καναλιών θέλουν να επενδύσουν και την τηλεοπτική σεζόν 2020-202 7 στη μυθοπλασία, δίνοντας τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να επιλέξουν την αγαπημένη τους παρέα

ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια έχει χαράξει μία γραμμή βάσει της οποίας επενδύει περισσότερο στην ελληνική μυθοπλασία. Το ίδιο προτίθεται να κάνει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Όπως είναι φυσικό, τα δύο σίριαλ θα εμπλουτιστούν με νέες ιστορίες και πρόσωπα. Από εκεί και πέρα, το πράσινο φως έχει δοθεί σε τρεις νέες παραγωγές.

Πιο συγκεκριμένα, μία καθημερινή δραματική σειρά, που βασίζεται σε γαλλικό φορμάτ, σε σενάριο Μαρίας Γεωργίαδου και σκηνοθεσία Βίκυς Μανώλη, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καραμίχο.

Επιπλέον, τον δρόμο προς την παραγωγή έχει πάρει η οικογενειακή κωμωδία «La famiglia», που βασίζεται στο ομώνυμο φορμάτ, σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, αλλά και μία ακόμα κωμωδία σε σενάριο Γεράσιμου Πιτταρά και σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, με τον ίδιο να γίνεται... διοικητής στρατοπέδου αφού η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα στρατόπεδο.

STAR

To Star έπειτα από τρία χρόνια ( σ.σ «Ο άντρας των ονείρων μου»), επιστρέφει στην παραγωγή της ελληνικής μυθοπλασίας, εντάσσοντας στο νέο του πρόγραμμα μία αισθηματική κομεντί, σε σενάριο Βασίλη Ρίσβα - Δήμητρας Σακαλή και σκηνοθεσία Αλέξαδρου Πανταζούδη.

Οι συντελεστές αυτή την περίοδο βλέπουν πολλούς γνωστούς ηθοποιούς αλλά και νέα πρόσωπα για να πρωταγωνιστήσουν. Η σειρά θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση.

Ο σταθμός ενδέχεται να εξασφαλίσει, τα δικαιώματα και του νέου κύκλου επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Έτερος εγώ», αφού πρώτα προβληθεί σε συνδρομητικό κανάλι.

ΟΡΕΝ

Οι υπεύθυνοι του ΟΡΕΝ επίσης θέλουν να συνεχίσουν να επενδύουν στην ελληνική μυθοπλασία, κάνοντας προσεκτικές επιλογές, όπως ήταν η δραματική σειρά εποχής «Το Κόκκινο Ποτάμι» σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, που τους δικαίωσε στους πίνακες τηλεθέασης. Σε αυτό το πλαίσιο, εξετάζουν τις προτάσεις που τους έχουν κατατεθεί και από αυτές να εγκρίνουν δυο-τρεις.

ALPHA

Ο ALPHA, μετά την αλλαγή της διοίκησης, αναδιαμορφώνει το προφίλ του, και κατ' επέκταση το πρόγραμμα του, βγάζοντας στον αέρα λιγότερες σειρές από τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Στο πρόγραμμα του σταθμού προστίθεται μία νέα δραματική - ερωτική σειρά, σε σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, με τη Φιλαρέτη Κομνηνού, τον Γιώργο Χρυσοστόμου, τον Πάνο Βλάχο και άλλους στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

MEGA

Το μεγάλο κανάλι, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, θέλει να μπει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης και να παρουσιάσει ένα νέο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, νέες ελληνικές σειρές.


Αρχικά, είχε εγκριθεί ένα καθημερινό πολιτικό θρίλερ, σε σενάριο Γιώργου Κυρίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου - Γρηγόρη Καραντινάκη, με τον Θέμη Πάνου και τον Μιχάλη Σαράντη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.


Ωστόσο, κάποιες διαφωνίες ανάμεσα στον δημιουργό και τον επικεφαλής του σταθμού οδήγησαν στο «ναυάγιο» του. Παρ’ όλα αυτά, μία νέα καθημερινή σειρά έχει αρχίσει ήδη να στήνεται, με τους συντελεστές της να τηρούν σιγήν ιχθύος.


Επιπλέον, μία εβδομαδιαία κωμωδία, σε σενάριο και σκηνοθεσία Μυρτώς Κοντοβά, έχει ήδη εγκριθεί, με την ίδια να στελεχώνει το πρωταγωνιστικό καστ.

Ένας από τους ηθοποιούς που έχει έρθει σε συμφωνία είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου.
Οι ιθύνοντες του σταθμού αναζητούν μία ακόμα σειρά για να βγάλουν στον «αέρα».

ΕΡΤ

Η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης προχωρά σε πλήρη αναδιαμόρφωση του προγράμματος της ΕΡΤ 1, εντάσσοντας σε αυτό τέσσερις ελληνικές σειρές, εκ των οποίων οι τρεις έχουν πάρει ήδη τον δρόμο της υλοποίησης.


Η πρώτη είναι η οικογενειακή κωμωδία «Το τυχερό μου», που βασίζεται στο κροατικό φορμάτ «No matter what», σε σενάριο Αγγέλου Χασάπογλου και σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού.


Αυτή την περίοδο στελεχώνεται το καστ, ενώ η σειρά θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα. Ακόμη, το πράσινο φως έχει δοθεί στην οικογενειακή κομεντί εποχής «Το καλύτερα μας χρόνια» σε σενάριο Νίκου Απειρανθίτη - Κατερίνας Μπέη και σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα, με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Μελέτη Ηλία στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.


Η τρίτη σειρά που έχει εγκριθεί είναι η οικογενειακή κωμωδία «Τούρτα της μαμάς» διά χειρός Αλέξανδρου Ρήγα - Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία του πρώτου, με την Καίτη Κωνσταντίνου και τον Κώστα Κόκλα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Αυτή την περίοδο μελετώνται κάποιες ακόμα προτάσεις, προκειμένου να καταλήξουν στην τέταρτη σειρά.

ΣΚΑΪ

Μπορεί τη φετινή χρονιά ο ΣΚΑΪ να επένδυσε στις ελληνικές σειρές, ωστόσο δεν είχαν όλες την αναμενόμενη ανταπόκριση.

Γι’ αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να επιστρέψουν στα... ριάλιτι και να δώσουν το πράσινο φως μόνο στον δεύτερο κύκλο του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ «8 λέξεις», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου - Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Φυσικά στα νέα επεισόδια θα δούμε αποχωρήσεις και αφίξεις ηθοποιών καθώς και ιστορίες που υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Πηγή:MyTv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved