Ματίνα Νικολάου: «Δεν είμαι ανασφαλής ως ηθοποιός»
Media

Ματίνα Νικολάου: «Δεν είμαι ανασφαλής ως ηθοποιός»

H Ματίνα Νικολάου την οποία έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό ως Βάνια μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», είναι η απόδειξη ότι η επιτυχία στην TV είναι θέμα ταλέντου.

Η Ματίνα Νικολάου, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, για όσα ετοιμάζουν για την επόμενη χρονιά αλλά και για τη σχέση της με τον κόσμο.

-Ολο αυτό που ζεις με τη Βάνια νιώθεις ότι σε επιβεβαιώνει σε επαγγελματικό επίπεδο; Ισως στην αρχή είχες δεύτερες σκέψεις...

«Δεν είμαι ανασφαλής ως ηθοποιός. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, ξέρω ότι θα τα βγάλω πέρα με ό,τι κι αν κάνω, είτε καλύτερα είτε όχι και τόσο καλά. Η Βάνια μου επιβεβαίωσε ότι μπορώ. Ηταν πολύ σημαντικό για μένα, δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα την αγαπήσει τόσο. Ημουν φοβισμένη στην αρχή αλλά είχα ένα σημαντικό πλεονέκτημα, ήταν δίπλα μου ο Νίκος (σ.σ: Μουτσινάς). Του έχω εμπιστοσύνη, τον θαυμάζω, ήμουν λοιπόν σίγουρη ότι θα με βοηθήσει».

- Κρύβει παγίδες το να δουλεύεις με τον κολλητό σου;

«Ναι, φασικά, υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν προβλήματα-παρεξηγήσεις. Ευτυχώς εμείς δεν έχουμε τέτοια, είμαστε πάρα πολύ καλά, σκεφτόμαστε ιδέες, το αγαπάμε πολύ όλο αυτό, οπότε είναι ευτυχία το να δουλεύω μαζί του».

-Πόση προετοιμασία κρύβεται πίσω οπό το «Καλό Μεσημεράκι»;

«Το μυστικό είναι ότι δεν προετοιμαζόμαστε. Τα πράγματα στη δουλειά μας έχουν πάρει τον δρόμο τους, υπάρχει ρουτίνα. Υπάρχουν κείμενα, τα οποία τα βλέπουμε τελευταία στιγμή, υπάρχει οτοκιού που σίγουρα μας βοηθά, όμως δεν προετοιμαζόμαστε σε κάτι άλλο. Όλα είναι αυτοσχέδια. Ξέρω, σε ποιο σημείο θα βγω, αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω, τι θα πω (γέλια). Αυτό είναι και η επιτυχία της εκπομπής, λειτουργούμε αυθόρμητα. Μάλιστα, για μένα αυτή είναι π επιτυχία, πριν κάνω αυτή την εκπομπή όλα τα προ-ετοίμαζα. Μάθαινα τα λόγια μου, τις κινήσεις μου, έβγαινα και τα έκανα στο θέατρο. Αυτό συνέβαινε πάντα. Αυτό ήταν για μένα το φυσιολογικό. Τώρα κλήθηκα να βγαίνω σε κάποια σημεία της εκπομπής και να αυτοσχεδιάζω. Ένιωσα ελευθερία, δεν ήξερα ότι μπορώ να το κάνω κι όμως τα κατάφερα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σου. Κι εγώ με τον Νίκο Μουτσινά ένιωσα ότι μπορώ να το κάνω. Με τα μάτια μπορούμε να αρχίσουμε να γελάμε, να καταλάβουμε τι συμβαίνει».

-Τι ετοιμάζετε για την επόμενη χρονιά, πότε επιστρέφετε;

«Από 15 Σεπτέμβρη και μετά ξεκινάμε, λόγω της κατάστασης θα ξεκινήσουμε-πιο νωρίς από ό,τι συνήθως, αλλά δεν έχω συγκεκριμένη ημερομηνία πρεμιέρας. Από τα τέλη Αυγούστου θα ξεκινήσουμε προετοιμασία, θα κάνουμε τις αλλαγές μας, θέλουμε να βελτιωθούμε, να δείξουμε κι άλλα πράγματα».

-Ποια είναι πλέον η σχέση της Ματίνας με τον κόσμοι

«Στον δρόμο δεν με αναγνωρίζουν όλοι (γέλια). Είναι διαφορετικές η Βάνια και η Ματίνα. Οταν όμως το συνειδητοποιούν, κάνουν λες και είμαστε φίλοι. Υπάρχει οικειότητα και, όσο κι αν στην αρχή με παραξένεψε, είμαστε κάθε μεσημέρι σπίτι τους με την εκπομπή. Γίνεται χαμός στο Instagram μου στέλνουν μηνύματα, βίντεο. Προσπαθώ να απαντάω σε όλους, βλέπω ότι ο κόσμος το έχει ανάγκη και νιώθω χαρά. Δεν το περίμενα να το κάνει αυτό η Βάνια. Είμαι ευλογημένη».

-Νιώθεις ότι, η Βάνια σου άλλαξε τη ζωή;

«Τη ζωή μου την έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Στην καθημερινότητα μου έχει αλλάξει το ότι δουλεύω περισσότερο. Ομως είμαι περισσότερο ευτυχισμένη λόγω αυτής της δουλειάς, δεν το κρύβω», είπε στο TV Kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved