Άγριες μέλισσες: Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν και ποιοι έρχονται
Media

Άγριες μέλισσες: Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν και ποιοι έρχονται

Άγριες μέλισσες:Η πρώτη σεζόν της σειράς-φαινόμενο έφτασε στο τέλος της, όμως ήδη οι πληροφορίες για τον δεύτερο κύκλο προσελκύουν το ενδιαφέρον. Ποιοι ηθοποιοί μένουν και ποιοι φεύγουν στο δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1;

Στις 16 Ιουλίου η σειρά-φαινόμενο της φετινής χρονιάς έριξε «αυλαία», αφήνοντας τους φανατικούς τηλεθεατές της με την αγωνία και την προσμονή της νέας σεζόν.

Οπως έχει γίνει γνωστό, το κοινό στα νέα επεισόδια θα δει τους ήρωες πέντε χρόνια μετά από εκεί όπου θα τους αφήσει φέτος, με κάποιους από τους χαρακτήρες να αποχαιρετούν. Ο Γιάννης Στάνκογλου, ο μυστηριώδης Θωμάς Κυπραίος, δεν θα βρίσκεται σε όλο τον δεύτερο κύκλο, με την αποκάλυψη να έχει γίνει από τον ίδιο. «Δεν θα είμαι στις "Αγριες Μέλισσες" του χρόνου. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, διαφορετικά, δεν θέλω να μένω στα ίδια. Την αγαπώ αυτήν τη σειρά, εκτιμώ αφάνταστα τους ταλαντούχους συντελεστές της, αλλά δεν θα συνεχίσω του χρόνου σε αυτήν», είπε χαρακτηριστικά πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξη του.

Απούσα από το σίριαλ θα είναι και η ταλαντούχα Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη, που ενσαρκώνει τη Θεοδοσία. «Δεν θα είμαι του θρόνου, γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί. Από γραφής, ήταν μέχρι εκεί. Από την αρχή είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι σε όλη την πρώτη σεζόν, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε κιόλας. Από εκεί και πέρα, όταν σε πάει κάπου το σενάριο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό. Είναι περίεργο τώρα που το λέω αυτό. Είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ, νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι εκεί πέρα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι. Ενιωσα ότι έκανε τον κύκλο του ο ρόλος και με τη σειρά μου κι εγώ. Το τελευταίο επεισόδιο της Θεοδοσίας θα παιχτεί του χρόνου, ωστόσο», αποκάλυψε πρόσφατα.

Η νέα άφιξη που θα αναστατώσει το Διαφάνι

Στη νέα σεζόν των «Αγριων Μελισσών» δεν θα υπάρχουν, όμως, μόνο αποχωρήσεις αλλά και νέα πρόσωπα. Ένας άντρας θα είναι εκείνος που θα βρεθεί στο Διαφάνι και θα αναστατώσει τη ζωή της Ελένης Σταμίρη. Ένας γοητευτικός άντρας αλλά κυρίως ένας από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ποιος θα εισβάλει στη ζωή της Λενιώς από τη νέα σεζόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved