Η δήλωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για Μενεγάκη που θα συζητηθεί
Media

Η δήλωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για Μενεγάκη που θα συζητηθεί

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: «Επειδή δεν πήγε καλά μία χρονιά, έπεσαν να τη φάνε»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας σε εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό πήρε θέση για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχαιρετίσει - έστω και προσωρινά - το τηλεοπτικό κοινό και να βάλει μόνη της ένα τέλος στην εκπομπή «Ελένη»

Η Ελένη Μενεγάκη κατά την τελευταία της εκπομπή είχε πλάνα και από την τηλεοπτική συνάντηση τους στο πρόγραμμα της. Αλήθεια, τι πιστεύει για το μερικό τέλος του κεφαλαίου «Ελένη Μενεγάκη»;

«Με την Ελένη έχουμε μια σχέση σεβασμού και εκτίμησης. Δεν μιλάμε καθημερινά, δεν βρισκόμαστε ή δεν πάμε διακοπές μαζί, αλλά σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον. Για μένα δεν έχει κλείσει τίποτα. Η Ελένη δέχτηκε άδικη επίθεση.

Επειδή δεν πήγε καλά μία χρονιά, έπεσαν να τη φάνε. Πόσο άδικο είναι αυτό για κάποιους ανθρώπους της τηλεόρασης, οι οποίοι έχουμε τόσα χρόνια στην πλάτη, πολλές επιτυχίες πολλών ετών και συγγνώμη αν ακούγεται εγωιστικό.

Βλέπεις ότι στην Αμερική, και γενικότερα σε χώρες που έχουν ιστορία τηλεόρασης, φέρονται πολύ καλά στους ανθρώπους που έχουν παραμείνει τόσα χρόνια και έχουν δώσει εξετάσεις. Εδώ κατασπαράζουν τον άνθρωπο που έστω και για μία χρονιά μπορεί να μην| πάει καλά.

Μου φαίνεται αδιανόητο, θεωρώ ότι η Ελένη βάζει απλώς ένα κόμμα στο βιβλίο της δικής της τηλεοπτικής ιστορίας. Πολύ σύντομα θα την ξαναδούμε. Εμένα μου άρεσει η Ελένη...

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved