Γιάννης Ζουγανέλης: «Συζητώ τηλεοπτική πρόταση που μου έγινε»
Media

Γιάννης Ζουγανέλης: «Συζητώ τηλεοπτική πρόταση που μου έγινε»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής Καλοκαίρι #not και μίλησε για όλα τα μελλοντικά σχέδιά του ενώ αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά δρώμενα των ημερών μας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για τη σειρά «Κόκκινο ποτάμι», την περιοδεία του καλοκαιριού που ετοιμάζει με τίτλο "Ταξίδια μοναχά για πάρτη σου" αλλά και για μια τηλεοπτική πρόταση που του έχει γίνει και που ετοιμάζει.

Για το συγκλονιστικό φινάλε της ιστορικής σειράς του Open, ο Γιάννης Ζουγανέλης, αφού είπε πως είναι πολύ φίλος του ο σκηνοθέτης του Κόκκινου Ποταμιού Μανούσος Μανουσάκης με τον οποίο δεν έχει συνεργαστεί, τόνισε: "Ήταν ένα εξαιρετικής μυθοπλασίας σίριαλ που τσίγκλισε λίγο και το συναίσθημα το εθνικό το οποίο τα τελευταία χρόνια μπαίνει κάπως σε άλλες λογικές".

Ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα παραπάνω για την πρόταση αυτή, τονίζοντας όμως την ανάγκη του για νέα πράγματα στη μικρή οθόνη.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης επίσης αναφέρθηκε και σε μία πολύ ευαίσθητη πλευρά του εαυτού του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Για εμένα είναι αυτονόητο να στηρίζω ανθρώπους με ειδικές ανάγκες".

Δείτε τι άλλο είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved