Elif: Το σοκ του Ουμίτ όταν ενημερώνεται για τον θάνατο της Αρζού
Media

Elif: Το σοκ του Ουμίτ όταν ενημερώνεται για τον θάνατο της Αρζού

Τι θα δούμε την Τετάρτη 15/7/20 στη σειρά ELIF;

Η Αϊλά, ο Μουράτ και η Τουλάι συζητάνε για το μωρό της Αϊλά και την Ελίφ. Η Τουλάι θα μάθει από τη Μελέκ πως η Αρζού είναι νεκρή. Ο Βεϊσέλ λέει στον Ερκούτ πως κάποιοι επικίνδυνοι άντρες τον αναζητούν αλλά εκείνος δεν δίνει σημασία. Ο Σελίμ και ο Γιουσούφ αναζητούν τη γυναίκα, που απήγαγε την Ελίφ.

Η Σουλέ τους βλέπει στη γειτονιά της να ρωτάνε για εκείνη και κρυφά κατευθύνεται στο σπίτι της Λεϊλά. Σκέφτεται πως εξαιτίας της έμπλεξε σε αυτή την υπόθεση και εκείνη πρέπει να τη βοηθήσει να ξέμπλεξει. Οι άντρες που αναζητούσαν τον Ερκούτ πηγαίνουν πάλι στο γραφείο του και τον χτυπάνε. Η Σουλέ τα βάζει με την Λεϊλά και εκείνη της λέει πως η υπόθεση πήρε διαστάσεις μεγαλύτερες από ότι περίμενε. Και οι δύο νιώθουν απελπισμένες.

Η Σουλέ πιστεύει πως δεν πρέπει να γυρίσει σπίτι της και έχει δίκιο γιατί ο Σελίμ και ο Γιουσούφ είναι εκεί και περιμένουν να φανεί. Η Λεϊλά και η Σουλέ είναι σε πανικό και πηγαίνουν στην παραλία για να σκεφτούν τι θα κάνουν. Στο δρόμο βλέπουν την Ελίφ. Η Σουλέ κρύβεται και η Ελίφ βλέπει μόνο τη Λεϊλά στην οποία λέει ότι βγήκε στο δρόμο για να πάρει την μπάλα, που πέταξε η Ιντζί.

Η Μελέκ τρελαίνεται όταν δεν βλέπει στον κήπο την Ελίφ και την Ιντζί αλλά ηρεμεί μόλις βλέπει τα παιδιά με τη Λεϊλά. Οι δύο γυναίκες μιλάνε και η Μελέκ αναφέρει τον θάνατο της Αρζού. Η Λεϊλά και η Σουλέ ανησυχούν ακόμα περισσότερα μετά τα τελευταία νέα αλλά στη συνέχεια σκέφτονται πως αφού πέθανε η Αρζού δεν υπάρχει κανένας άλλος, που να μπορεί να της εμπλέξει στην υπόθεση. Ο Ουμίτ ενημερώνεται για τον θάνατο της Αρζού και δεν μπορεί να το πιστέψει. Ο Ερκούτ αντιμετωπίζει εκτός από χρεοκοπία και τους αγριεμένους πιστωτές του. Αποφασίζει να πουλήσει την εταιρία αλλά για να το κάνει αυτό χρειάζεται την υπογραφή και την άδεια της Γκόντζα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved