Μάρλεν Γρυντάκη: «Θα ήθελα να ήμουν πιο επαγγελματίας και όχι τόσο ναζιάρα»
Media

Μάρλεν Γρυντάκη: «Θα ήθελα να ήμουν πιο επαγγελματίας και όχι τόσο ναζιάρα»

Mία από τις παίκτριες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν από το φετινό ΜasterChef είναι η Μάρλεν Γρυντάκη.

Η Μάρλεν Γρυντάκη πρόσφατα μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, για τον νικητή, ενώ αποκάλυψε όσα δε γνωρίζουμε για εκείνη.

Ποια είναι, λοιπόν, η Μάρλεν Γρυντάκη;

«Είναι μια δυναμική κοπέλα με πολλά όνειρα και θέλει να κάνει ό,τι τρέλα στο μυαλό της. Και γυναίκα που θα ήθελε να ζήσει τη ζωή της και να έχει την εξέλιξη στη ζωή της για οικογένεια».

Πως ήταν το παιχνίδι για σένα; Θα το ξανά έκανες;

«Αλλιώς το βλέπεις από μέσα, αλλιώς όταν είσαι έξω. Η αλήθεια είναι πως πέρασα πολύ ωραία. Δεν θα το ξανά έκανα, όχι, αλλά όλη η εμπειρία ήταν όμορφη. Θα ήθελα να ήμουν λίγο πιο επαγγελματίας και όχι τόσο ναζιάρα όσο φάνηκα με τους κριτές. Είμαι επαγγελματίας στη δουλειά μου, αλλά αυτό δεν βγήκε τόσο καλά στην τηλεόραση. Δεν θα μπορούσα να ξανά κλειστώ σε ένα σπίτι με τόσα άτομα διαφορετικών χαρακτήρων, δεν με ηρεμούσε όλο αυτό. Πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο σ' αυτή τη ζωή. Όλα όμως».

Για τον νικητή τι θα πεις;

«Του άξιζε όλο αυτό του Σταύρου. Είναι πολύ καλός σ' αυτό που κάνει και χαίρομαι που θα καταφέρει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να ανοίξει κάτι δικό του, διαφορετικά θα τα φάει στα αυτοκίνητα, στα ταξίδια και στις γυναίκες».

Τα δικά σου τα όνειρα; Τι ετοιμάζεις;

«Εδώ στου Ψυρρή στο μαγαζί που έχει ο Διονύσης Πρώιος θα δουλέψω μαζί του σε μια κουζίνα Περουβιανή. Είναι ένας χώρος με έμπνευση από το Περού, Λατινικές νότες, που ο Διονύσης με σκέφτηκε να με βάλει μέσα στην κουζίνα και θα φτιάξω ό,τι καλύτερο μπορώ. Η κατάσταση είναι δύσκολη παγκόσμια αλλά η Ελλάδα είναι πάντα καλύτερη στο να βγαίνει ο κόσμος έξω και να δοκιμάζει νέα πράγματα. Είναι το πρώτο κάζουαλ περουβιανό μαγαζί στην Αθήνα. Μας έχει βοηθήσει πολύ η δημοσιότητα μας από το παιχνίδι και όλο αυτό μας κάνει καλό».

Πώς την αντιμετωπίζεις τη δημοσιότητα; Ακούς και περίεργα;

«Την αντιμετωπίζω όμορφα και λίγο ντροπαλά θα έλεγα, αν και δεν φαίνομαι ντροπαλή... Κάποιες φορές όμως είναι οι στιγμές τέτοιες που με κάνουν. Μου αρέσει όλο αυτό και θα το ζήσω στο έπακρο κάνοντας ό,τι μπορώ καλύτερο».

Θα κάνεις κάτι με τα παιδιά από το παιχνίδι;

«Θα κάνουμε κάποιες βραδιές στο μέλλον με τα παιδιά από το παιχνίδι και θα μαζευτούμε όλοι μαζί εδώ στο μαγαζί. Με τον Τζονάρα θα ήθελα πολύ να δουλέψω και πιστεύω πως από δω και πέρα όλοι μαζί θα έχουμε μια επαφή και θα κάνουμε όμορφες βραδιές. Η μαγειρική είναι η ζωή μου με εκφράζει πολύ και αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου», είπε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved