Ετεοκλής Παύλου: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα με Κουντάρα - Κάκκαβα»
Media

Ετεοκλής Παύλου: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα με Κουντάρα - Κάκκαβα»

Ετεοκλής Παύλου: «Μου αρέσει πάρα πολύ η επικοινωνία με τον κόσμο και πιστεύω , πως έχουμε να προσφέρουμε πράγματα στον χώρο της τηλεόρασης και ως μονάδα, ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και ως ζευγάρι.»

Στην πρώτη του τηλεοπτική προσπάθεια, ο Ετεοκλής Παύλου χαίρεται που έχει δίπλα του την Ελένη του, δηλώνει ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

Πώς προέκυψε το καλοκαιρινό μαγκαζίνο στο ΟΡΕΝ;
Η πρόταση για την παρουσίαση μιας καλοκαιρινής εκπομπής έγινε εντελώς ξαφνικά από τον Νίκο Κοκλώνη, όταν είχε συναντηθεί τυχαία με την Ελένη σε μια καθημερινή βόλτα με το ποδήλατο κατά τη διάρκεια της καραντίνας "Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να παρουσιάσετε με τον Ετεοκλή μια εκπομπή;" ρώτησε. Στην αρχή ήταν απλά μια ιδέα που μας άρεσε πολύ, ενώ αργότερα, όταν αυτή πήρε σάρκα και οστά και μόλις ακούσαμε το πρότζεκτ, ταυτιστήκαμε ακόμα περισσότερο.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Γρηγόρη και τη Ναταλί; Γιατί στην αρχή είχαμε άκουσα πως υπήρξε μια κόντρα…
Η συνεργασία με τον Γρηγόρη και τη Ναταλί είναι πολύ καλή. Όταν μάθαμε ότι θα είμαστε όλοι μαζί, χαρήκαμε και νιώσαμε μεγάλη ασφάλεια, αφού η τηλεοπτική εμπειρία του Γρηγόρη είναι μεγάλη και θα μπορούσε να μας βοηθήσει σε πολλά πράγματα, τα οποία για μας είναι πρωτόγνωρα. Πέρα όμως από αυτά, τα παιδιά έχουν πολύ καλή αύρα και πιστεύω πως ταιριάζουμε πολύ και ως προσωπικότητες.
Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει καμία κόντρα! Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Ισα ίσα, έχουμε τον ίδιο στόχο και αυτό μας κάνει συμμάχους.

Σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς επαγγελματικά με την τηλεόραση;
Ισως και σαν δίδυμο με την Ελένη;
Μου αρέσει πάρα πολύ η επικοινωνία με τον κόσμο και πιστεύω , πως έχουμε να προσφέρουμε πράγματα στον χώρο της τηλεόρασης και ως μονάδα, ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και ως ζευγάρι. Είναι μια αρχή που θέλουμε να κάνουμε. Το κατά πόσο ταιριάζει η τηλεόραση σε εμάς και εμείς σε αυτή θα το μάθουμε πολύ σύντομα και αυτό θα καθορίσει και τα μελλοντικά μας σχέδια, αφού πάνω από θέλουμε να μας γεμίζει αυτό που κάνουμε.
Πηγή: Τηλεραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved