Elif: Απίστευη τραγωδία- O Σελίμ πεθαίνει
Media

Elif: Απίστευη τραγωδία- O Σελίμ πεθαίνει

Elif: Απίστευτη τραγωδία στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Σελίμ θα δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του...

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σεριάς, Elif, που προβάλλεται από το Star Channel.

O Σελίμ διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι και πρέπει άμεσα να οδηγηθεί στο χειρουργείο προκειμένου να μη χάσει τη ζωή του.

O Σελίμ αρχίζει να έχει περίεργους πονοκεφάλους και ζαλάδες αλλά δεν δίνει σημασία και δεν ενημερώνει κανέναν από την οικογένεια του για να μην τους θορυβήσει. Ωστόσο, όταν ο νεαρός βοηθάει τη μητέρα του με τον κήπο, ζαλίζεται ξανά. Η Αλιγιέ τον συμβουλεύει να δει έναν γιατρό αλλά ο Σελίμ θεωρεί πως νιώθει έτσι εξαιτίας του άγχους επειδή δεν μπορεί να βρει δουλειά.

Παράλληλα,οι ήρωες της σειράς Elif, προσπαθούν να βοηθήσουν τον Γιουσούφ για τα εγκαίνια του νέου του μαγαζιού, εκτός από τον Σελίμ, ο οποίος είναι κλεισμένος στο δωμάτιο του. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως νιώθει θλίψη επειδή δεν έχει δουλειά. Λίγη ώρα αργότερα, η ίδια τηλεφωνεί στον Σελίμ, που μόλις έχει ξυπνήσει, και του ζητάει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο αλλά εκείνος και πάλι δεν νιώθει καλά. Ζαλίζεται αλλά δεν θέλει να πάει σε γιατρό ή να πάρει φάρμακα. Εν τω μεταξύ, η Σιταρέ μιλάει στη φωτογραφία της μητέρας της και της λέει πως δεν είναι πια μόνη, έχει ανθρώπους να τη νοιάζονται σαν πραγματική οικογένεια.

Η Ελίφ τη βλέπει να κλαίει και αποφασίζουν μαζί με την Ιντζί να της φτιάξουν το κέφι με μία παράσταση τους. Τα κοριτσάκια ετοιμάζονται για την παράσταση προκειμένου να ανεβάσουν τη διάθεση της κοπέλας αλλά ο Σελίμ τους ζητάει να κάνουν ησυχία γιατί έχει πονοκέφαλο. Προσπαθεί να κοιμηθεί αλλά τα κορίτσια κάνουν φασαρία και τους βάζει τις φωνές αλλά εκείνες δεν τον ακούν. Πηγαίνει ξανά στο δωμάτιο τους και τις μαλώνει αυστηρά. Πλέον η υγεία του επιδεινώνεται και αντιλαμβάνεται πως πρέπει να δει έναν γιατρό.

Η Μελέκ και π Ζεϊνέπ προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει, ενώ π Ελίφ τους ενημερώνει για όσα συνέβησαν προηγουμένως. Πράγματι, η Ζεϊνέπ βρίσκει τον Σελίμ σε κακή κατάσταση. Της εξηγεί πως έχει φοβερό πονοκέφαλο και εκείνη του λέει πως πρέπει να δει έναν γιατρό. Ο Σελίμ απολογείται για τη συμπεριφορά του στα δύο κορίτσια και καθησυχάζει τη Ζεϊνέπ πως θα κάνει εξετάσεις. Ο νεαρός, την επόμενη μέρα, πηγαίνει στην τράπεζα για να διευθετήσει μία δουλειά. Ενας ηλικιωμένος πελάτης κάνει ανάληψη ένα μεγάλο ποσό και όταν βγαίνει από την τράπεζα δέχεται επίθεση από ληστές. Ο Σελίμ επεμβαίνει, εξολοθρεύει τους κλέφτες και σώζει τα χρήματα του άντρα. Ο ηλικιωμένος είναι όμως σε κατάσταση σοκ και ο Σελίμ τον μεταφέρει στο νοσοκομείο και μένει δίπλα του. Ο γιος του ηλικιωμένου, ο Φικρέτ, φτάνει στο νοσοκομείο και παίρνει στο σπίτι τον πατέρα του. Αργότερα, ο Φικρέτ επισκέπτεται τον Σελίμ και του αφήνει την επαγγελματική του κάρτα. Ο Σελίμ βλέπει το επίθετο του και λέει πως είναι ένα δυνατό όνομα στον επιχειρηματικό κόσμο και την επόμενη κιόλας μέρα του τηλεφωνεί. Εκείνος, θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη του στον νεαρό, τον προσλαμβάνει στην εταιρεία και ο Σελίμ ενημερώνει αμέσως την οικογένεια του. Η χαρά τους, όμως, δεν κρατά πολύ.

Οι ζαλάδες και ο πονοκέφαλος επιστρέφουν, πιο έντονα από ποτέ. Αμέσως ο Σελίμ πηγαίνει να κάνει εξετάσεις και έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής του. Πρέπει να πολεμήσει για να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί ενημερώνουν τη Ζεϊνέπ πως ο Σελίμ έχει όγκο στον εγκέφαλο και πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε ένα δύσκολο χειρουργείο, διαφορετικά κάθε μέρα που θα περνάει θα τον φέρνει πιο κοντά με τον θάνατο. Ωστόσο, τους παροτρύνουν να ταξιδέψουν στην Αμερική προκειμένου ο νεαρός να έχει τη φροντίδα που χρειάζεται. Όσο οι μέρες περνούν, η οικογένεια Εμίρογλου προσπαθεί να αποδεχθεί την τραγωδία που τους βρήκε. Όλοι προσπαθούν να εμψυχώσουν τον Σελίμ και εκείνος με τη στήριξη τους είναι αποφασισμένος να παλέψει για τη ζωή του. Πράγματι, οργανώνουν να ταξιδέψουν για την άλλη μεριά του Ατλαντικού και ο αποχωρισμός από την οικογένεια είναι πιο δύσκολος από ό,τι περίμεναν. Η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ πηγαίνουν μαζί με τον Σελίμ, ενώ ο Γιουσούφ τους υπόσχεται να προσέχει τη Μελέκ και την Ελίφ σαν να είναι δική του οικογένεια.

Πηγή My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved