Παναγιώτης Στάθης: «Το θέμα είναι να ξέρεις να συνεργάζεσαι και να σέβεσαι»
Media

Παναγιώτης Στάθης: «Το θέμα είναι να ξέρεις να συνεργάζεσαι και να σέβεσαι»

Ο Παναγιώτης Στάθης από την Δευτέρα 6 Ιουλίου, και καθημερινά 07.00 έως 11.00 μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο μας καλημερίζουν μέσα από την ενημερωτική εκπομπή «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ».

Ο Παναγιώτης Στάθης μίλησε για τη συνεργασία του με τον Νίκο Ρογκάκο και αν έχουν υπάρξει εντάσεις ανάμεσα τους, ενώ αποκάλυψε ποιες ειδήσεις έχουν χαραχτεί στη μνήμη του.

Με τον Νίκο Ρογκάκο έχετε μια ιδιαίτερη χημεία. Πώς θα περιγράφατε τη συνεργασία σας;

Με τον Νίκο δέσαμε από την πρώτη στιγμή, κυρίως off κάμερα, και νομίζω αυτό το εντόπισε εξαρχής ο διευθυντής μας, ο Κωστής Τσιακανίκας. Αυτά που κάνουμε στο γραφείο μας, από την πρώτη στιγμή, τα κάνουμε και στον «αέρα». Να σκεφτείς, στην πρώτη μας κοινή εκπομπή, ούτε που συνεννοηθήκαμε. Απλά μπήκαμε μέσα και αρχίσαμε να μιλάμε. Πλέον με τον Νίκο, πρώτα απ' όλα, είμαστε φίλοι».

Έχουν υπάρξει στιγμές έντασης ή διαφωνιών ανάμεσα σας;

«Καμία. Έχουμε μάθει και οι δύο να συνθέτουμε τις απόψεις και να προχωράμε. Το θέμα είναι να ξέρεις να συνεργάζεσαι και να σέβεσαι τον άλλο. Όλα τα υπόλοιπα έπονται».

Υπάρχει συνταγή για μία επιτυχημένη συνεργασία τόσο σε ανθρώπινο επίπεδο άσο και σε μία τηλεοπτική εκπομπή;

«Στην περίπτωση μας, η μόνη συνταγή είναι... μαγειρικής. Σεβασμός στις συνεργασίες και σεβασμός στον κόσμο. Να είσαι χρήσιμος και όσο το δυνατόν αντικειμενικός. Να είσαι αληθινός και σύγχρονος. Και να μη φοβάσαι να ρισκάρεις. Ο κόσμος θέλει εναλλαγές και κυρίως θέλει καινούργια πράγματα».

Τους τελευταίους μήνες βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση παγκοσμίως, λόγω κορονοϊού, και οι άνθρωποι του ενημερωτικού τομέα βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή. Πείτε μας τις σκέψεις και τις αγωνίες σας...

«Το προηγούμενο διάστημα ήταν εξαντλητικό και ψυχοφθόρο για όλο τον κόσμο και βέβαια για εμάς, που οφείλαμε να είμαστε ψύχραιμοι και κυρίως έγκυροι σε συνθήκες που ο κόσμος έψαχνε σωστές πληροφορίες. Ήταν δύσκολο γιατί δουλεύαμε διαρκώς και, όπως πολύς άλλος κόσμος, ήμασταν εκτεθειμένοι, και κυρίως γιατί γυρίσαμε το βράδυ στις οικογένειες μας με τον φόβο τι μπορεί να τους μεταφέρουμε».

Από τη μέχρι τώρα πορεία σας, ποιες ειδήσεις σας έχουν χαραχτεί στη μνήμη;

«Ανάμεσα σε πολέμους, τεράστιες δίκες, ναυάγια, ειδικά δικαστήρια, υποθέσεις τρομοκρατίας σκάνδαλα, έρευνες, ανθρώπινες τραγωδίες, πολιτικές ανατροπές και εκλογικές μάχες, μνημόνια και οικονομικές καταστροφές, θα σταθώ σε μία μάνα, τη μάνα του Θάνου Αξαρλιάν και σε όσα μου είχε πει κάποτε για ένα ρεπορτάζ μου. Τα κρατώ μέσα μου», είπε στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved