Καφέ της Χαράς: Η νύχτα πάθους και η επανασύνδεση που κανείς δεν περιμένει
Media

Καφέ της Χαράς: Η νύχτα πάθους και η επανασύνδεση που κανείς δεν περιμένει

Η κωμική σειρά «Το Καφέ της Χαράς» αναμέ­νεται να επιστρέψει στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με νέο κύκλο επεισοδίων.

Κατά τη διάρκεια του σίριαλ θα δούμε πολλές εκπλήξεις που αφορούν τη ζωή όλων των ηρώων. Εξαίρεση δεν αποτελούν ο Φατσέας με τη Σταυρούλα, οι οποίοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «mytv», ζουν μια νύχτα πάθους!


Η αγαπημένη κωμωδία του ΑΝΤ1 επέστρεψε, δεκαπέντε χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της, με νέο κύκλο επεισοδίων, ο οποίος ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω των εξελίξεων με τον κορονοϊό.

Ωστόσο, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και συνέχιζαν να γράφουν με εντατικούς ρυθμούς τα καινούργια επεισόδια, τα οποία θα αρχίσουν να προβάλλονται από την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Στα πρώτα επεισόδια, όπως είναι ήδη γνωστό, θα δούμε να ανεβαίνουν οι θεατρικές παραστάσεις «Λουιζιάνα» και «Γκόλφω» με τη Στέλλα και τον Περίανδρο να ηγούνται αυτών αντίστοιχα.

Ταυτόχρονα, όμως, δημιουργείται μία ακόμα ιστορία που θα μας απασχολήσει, η οποία σχετίζεται με τη Σταυρούλα και τον Φατσέα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η συμμετοχή και η εμφάνιση της Σταυρούλας στην πρώτη παράσταση αναστατώνει τον πρώην σύζυγο της, τον Φατσέα, με αποτέλεσμα να «ξυπνάει» η ερωτική φλόγα μέσα του, η οποία γρήγορα δυναμώνει.

Αργά το βράδυ, λοιπόν, το πρώην αντρόγυνο παραδίνεται στο πάθος του. Την επόμενη μέρα, ο Φαταέας λέει στον Σταύρακα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και τη Σταυρούλα, με τον ίδιο να δηλώνει αποφασισμένος να αλλάξει και να γίνει ένας τίμιος οικογενειάρχης.

Η Σταυρούλα, από την πλευρά της, βρίσκεται στο γραφείο του δημάρχου και ούσα ξαπλωμένη στον καναπέ εκμυστηρεύεται στον Οθωνα ότι υπέκυψε στις ορέξεις του πρώην συζύγου τους και, όπως παραδέχεται με δισταγμό, δεν το μετανιώνει. Βέβαια, ρίχνει ευθύνες σε εκείνον και τον γιο της, τον Μιχαήλ, που έφυγαν και την άφησαν μόνη με τον Φατσέα.

Στο μεταξύ, τη συζήτηση διακόπτει ο Θόδωρος, ο οποίος κατηγορεί τον Οθωνα ότι εξαιτίας του η Σταυρούλα έμπλεξε ξανά με τον Φατσέα, με εκείνη να ζητάει από τον πρώτο να μιλήσουν ιδιαιτέρως.

Τότε η Σταυρούλα του αποκαλύπτει ότι ναι μεν υπήρξε ένα σαρκικό πάθος, αλλά δεν ξέρει αν θα ξαναγίνει ζευγάρι με τον Φατσέα.

Λίγα λεπτά μετά, κι ενώ η συζήτηση ανάμεσα σε Σταυρούλα και Θόδωρο βρίσκεται σε εξέλιξη, μπαίνει στο γραφείο ο Φατσέας κρατώντας τις βαλίτσες του για να γυρίσει στο σπίτι τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved