Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο νέος άντρας που θα μπει στη ζωή της Λενιώς
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο νέος άντρας που θα μπει στη ζωή της Λενιώς

Η Μελίνα Τσαμπάνη, η σεναριογράφος της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», κατάφερε με την ιστορία της να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισό­διο μέχρι και το ανατρεπτικό και γεμάτο συγκίνηση φινάλε.

Οι ανατροπές, οι δυνατοί και παράνομοι έρωτες, οι κόντρες, οι τσακωμοί, οι συγκινήσεις και οι αποκαλύψεις είναι μερικά από τα στοιχεία που έκαναν τη σειρά να ξεχωρίσει σεναριακά και που θα συνεχίσουν να υπάρχουν έντονα και στον δεύτερο κύκλο, ο οποίος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο με το νέο πρόγραμμα του σταθμού, η σεναριογράφος έχει γράψει ήδη τα πρώτα σενάρια με τους ηθοποιούς αυτή την περίοδο να πραγματοποιούν γυρίσματα για τα νέα επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mytv, στον καινούργιο κύκλο θα υπάρξουν αποχωρήσεις αλλά και νέες αφίξεις στο Διαφάν που θα ανατρέψουν τη ζωή όλων των κατοίκων.

Ένας, μάλιστα, από τους ηθοποιούς που ήδη έχει συμφωνήσει να ενταχθεί στο καστ της επιτυχημένης σειράς είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο εν λόγω ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποδυθεί ένας μυστηριώδη και δυναμικό άντρα, ο οποίος καταφθάνει στο Διαφάνι και εμπλέκεται άμεσα με τη μεγάλη αδελφή Σταμίρη, την Ελένη, Η οποία στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου θα τη δούμε να ταλαιπωρεί και να υποφέρει στη φυλακή, καθώς κατηγορείται για το φόνο του Σέργιου Σεβαστού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved