Άγριες Μέλισσες: Καρέ καρέ το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς! (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Καρέ καρέ το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς! (photos)

Άγριες Μέλισσες: Απόψε έριξε αυλαία ο πρώτος κύκλος της αγαπημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1 και το φινάλε ήταν πράγματι συγκλονιστικό!

Στις πρώτες κιόλας σκηνές παρακολουθήσαμε τον πανικό της Ρίζως επειδή αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε η Δρόσω είχε πάρει το παιδί και είχε φύγει.

Ευτυχώς, η Δρόσω δεν έκανε την τρέλα να φύγει από το Διαφάνι παίρνοντας μαζί το μωρό της αφού δεν είχε πουθενά να πάει.

Η Λενιώ όμως έπιασε την αδελφή της και της είπε να το ξανασκεφτεί και πως είχε τρόπο να τη φυγαδεύσει μαζί με το παιδί. Η Δρόσω όμως είναι ανένδοτη πλέον. Ήθελε να κρατήσει την υπόσχεσή της απέναντι στην αδελφή της Ασημίνα και τον Νικηφόρο.

Ο Παναγιώτης στήνει ένα νέο καφενείο, προκαλώντας την οργή του Σταμάτη ενώ η Ουρανία αποφασίζει, οριστικά, για τη σχέση της με τον Κυριάκο.

Ο Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος μ’ έναν πολύ σκληρό εισαγγελέα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης.

Ο Δούκας συνειδητοποιεί πως ο κλοιός γύρω του στενεύει. Πώς θα αντιδράσει; Και ενώ μια συνάντηση θα φέρει στο φως ένα θανάσιμο μυστικό, η μοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο…

Και εκεί που όλα φαίνονται τακτοποιημένα και το Διαφάνι δεν έχει πάρει είδηση όσα κρύβουν οι Σεβαστοί και οι Σταμίρηδες για το μωρό, ο Δούκας ρίχνει... τη βόμβα.

Όταν επισκέπτεται την δήθεν λεχώνα νύφη του, την Ασημίνα, για να δει για πρώτη φορά το πρώτο του εγγονάκι, ζητάει από τον γιο του να ονομάσουν το παιδί Σέργιο, στη μνήμη του αδικοχαμένου γιου του που όπως έχουμε δει μέχρι τώρα στις Άγριες Μέλισσες, φέρονται να έχουν σκοτώσει οι αδελφές Σταμίρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved