Άγριες Μέλισσες: Με επαγγελματία μαία «γέννησε» η Δρόσω – Η αποκάλυψη της Ρίζως
Media

Άγριες Μέλισσες: Με επαγγελματία μαία «γέννησε» η Δρόσω – Η αποκάλυψη της Ρίζως

 Φινάλε έκαναν οι Άγριες Μέλισσες με την Δρόσω να γεννά και να δίνει το παιδί της στην Ασημίνα.

Η κυρία Ρίζω ξεγέννησε την… Δρόσω και το αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στο instagram!

Η Ελένη Καρακάση, που υποδύεται τη Ρίζω στις «Άγριες Μέλισσες», λίγο μετά το φινάλε της σειράς δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram για να ευχαριστήσει τις δυο κυρίες που την βοήθησαν ώστε να «ξεγεννήσει» τη Δρόσω και να πείσει τους τηλεθεατές ως μαία.

Θέλω να πω μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτές τις δυο υπέροχες κύριες!!!! Όταν διάβασα τις σκηνές τις γέννας της Δρωσως στις «Άγριες Μέλισσες» ζήτησα από τον Vangelis Alexandris το τηλέφωνο της μαίας τους. Η υπέροχη Elda Lati μου άνοιξε το σπίτι της και την καρδιά της και μου έδειξε ο,τι έπρεπε να κάνω για να υπηρετήσω όσο πιο σωστά το κείμενο.

Η Elsa μου μίλησε για το ΣΠΙΤΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ και την Gianna Basilaki Midwife. Δεν ήξερα καν την ύπαρξη του και το τεράστιο έργο που πραγματοποιεί. Αξιζει πραγματικά να το ψάξετε.

Αυτές οι δυο κύριες ήταν εκεί για ο,τι τους ζητούσα, όποια χαζή απορία οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τη μαία Μαρία Καρακωστα που ήταν μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του γυρίσματος του τοκετού. Ελπίζω να μη σας έκανα ρεζίλι!!!!» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Καρακάση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved