Άγριες μέλισσες: Αυτός είναι ο άντρας που σώζει τη ζωή της Λενιώς
Media

Άγριες μέλισσες: Αυτός είναι ο άντρας που σώζει τη ζωή της Λενιώς

Άγριες μέλισσες: Η Λενιώ  ομολογεί τον φόνο του Σέργιου και παίρνει το έγκλημα πάνω της. Τώρα είναι καταδικασμένη, καθώς αυτό που την περιμένει είναι η θανατική ποινή.

Όμως, η καλή της τύχη δεν έχει τελειώσει, καθώς ένα πρόσωπο θα εμφανιστεί και θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να τη γλιτώσει από τον θάνατο.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς έκλεισε με πολλά, παλιό αναπάντητα ερωτήματα και ακόμη περισσότερα καινούρια. Η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη και η ομάδα της κατάφεραν να ξεδιπλώσουν όλο τους τον οίστρο, κάνοντας στα τελευταία επεισόδια τους τηλεθεατές να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

Το τέλος δεν ήταν αυτό που αρχικά είχαν προγραμματίσει, καθώς η έλευση του... κορονοϊού στη ζωή μας επέφερε αλλαγές και στη σειρά, καθώς διεκόπη η ροή των γυρισμάτων και κάποιες σκηνές συμπτύχθηκαν, κάποιες δεν γυρίστηκαν ποτέ και κάποιες άλλες μεταφέρθηκαν για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Η Ελένη πλέον, βλέποντας ότι η αλήθεια θα βγει στο φως και θα παρασύρει και τις αδελφές της, αποφασίζει να παραδοθεί και να πάρει πάνω της το φονικό. «Αν γίνει κάτι, να θυμάστε ότι εγώ μόνη μου τον σκότωσα», τους είχε πει.

Οταν πηγαίνει στον Προύσαλη, του λέει: «Ηρθα να ομολογήσω τον φόνο του Σέργιου. Εγώ τον σκότωσα». Εκείνος μένει εμβρόντητος. Δεν πιστεύει αυτό που ακούει. «Λενιώ, τι είναι αυτά που λες;», καταφέρνει μόνο να ψελλίσει. «Αυτή είναι η αλήθεια και ξέρω τις συνέπειες», επιμένει εκείνη.

Ο ενωμοτάρχης τα έχει χαμένα. Οταν αρχικά οι κατηγορίες βάραιναν τις τρεις αδελφές εκείνος δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να είχαν κάνει κάτι τέτοιο. Τις υποστήριξε και μέσα του, καθώς ο πατέρας τους ο Γιώργης ήταν φίλος του, ένιωθε την ανάγκη να τις βοηθήσει. «Ελένη, πρέπει να σε συλλάβω», της ανακοινώνει. «Να κάνεις αυτό που πρέπει, ενωμοτάρχη», του λέει εκείνη αποφασισμένη.

Η Ελένη κρατείται στη φυλακή και το χωριό έχει βουίξει. Τον ενωμοτάρχη δεν τον χωράει ο τόπος. Ξέρει ότι ο Σέργιος ήταν κάθαρμα και ότι όσα του είπε η Ελένη έχουν μεγάλη δόση αλήθειας. Ομως ο νόμος είναι ένας και δεν κάνει διακρίσεις. Οι φονιάδες έρχονται αντιμέτωποι με τη θανατική καταδίκη. Ωστόσο ορίζει σε κάθε κρατούμενο έναν δικηγόρο. Και τότε στο Διαφάνι για την υπεράσπιση της Ελένης καταφθάνει ο άνθρωπος που θα αναλάβει την υπεράσπιση της. Η Ελένη ξέρει ότι έχει λίγες πιθανότητες να σωθεί. Αν και αρχικά νιώθει να μην έχει πια δυνάμεις να παλέψει, μαζεύει το κουράγιο της να δώσει και αυτή τη μάχη. Λέει στον δικηγόρο όλα όσα έγιναν εκείνη τη βραδιά, παραλείποντας βέβαια να αναφέρει τη συμμετοχή των αδελφών της στον φόνο.

«Σου υπόσχομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», της λέει εκείνος. Οσο ο δικηγόρος γνωρίζει καλύτερα τη δυναμική Ελένη και μαθαίνει από το χωριό πως στάθηκε σαν μάνα και πατέρας στις αδελφές της, πώς τα έβαλε με τα θεριά και κέρδισε τον ίδιο τον Δούκα Σεβαστό στην υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης, πώς σαν άντρας όργωνε τα χωράφια και όλοι τη σέβονταν, τόσο πιο πολύ αρχίζει να τη θαυμάζει και η απλή συμπάθεια μέσα του γίνεται έρωτας. Και γι' αυτόν τον έρωτα,όπως αναφέρει το Tv24, θα κάνει τα πάντα.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ποιος είναι ο άντρας που θα σώσει τη Λενιώ

To ρόλο του άντρα που θα σώσει την Ελένη θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved