Πρωινοί τύποι: Η ενημέρωση… αλλιώς
Media

Πρωινοί τύποι: Η ενημέρωση… αλλιώς

Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης είναι οι «Πρωϊνοί τύποι» του Σαββατοκύριακου που πλέον αναλαμβάνουν την πρωινή καθημερινή ενημέρωση του ΑΝΤ1, με χιούμορ, άποψη και αισιοδοξία.

Πρωινοί τύποι». Είστε όντως;

Νίκος Ρογκάκος: Βέβαια και είμαστε. Αλλά με δυσκολία -πρέπει να σας πω- ξυπνάω το πρωί, όμως συνηθίζω σιγά σιγά και μου αρέσει. Θα σηκωθούμε, θα διαβάσουμε εφημερίδες, θα κάνουμε την πρωινή σύσκεψη και θα ξεκινήσουμε με γέλιο και αισιοδοξία την εκπομπή μας.

Παναγιώτης Στάθης: Μπα, με τίποτα. Η κόρη μου αποτέλεσε το φυσικό ξυπνητήρι της ζωής μου και οι "Πρωινοί τύποι" το αναγκαστικό. Βέβαια, το πρωινό ξύπνημα έχει το πλεονέκτημα ότι έχεις χρόνο μπροστά σου να κάνεις πράγματα και να τα χωρέσεις σε ένα 24ωρο, που δεν επαρκεί ποτέ με βάση τις υποχρεώσεις.

Τι δυσκολίες έχει μια ζωντανή
εκπομπή;

Νίκος Ρογκάκος: Πιστέψτε με, πάρα πολλές, διότι δεν έχεις περιθώριο λάθους. Ό,τι πεις, ό,τι ακουστεί στον αέρα, ό,τι βγει προς τα έξω δεν μαζεύεται και ενέχει τον κίνδυνο να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Γι αυτόν το λόγο, πρέπει να είσαι 100% εκεί, δηλαδή να είσαι ξεκούραστος και ενημερωμένος για το κάθε θέμα, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Ο κόσμος, που είναι ο τελικός κριτής μας, είναι πολύ αυστηρός και δύσκολα συγχωρεί λάθη, κυρίως λάθη που αφορούν την καθημερινότητα του και την επιβίωση του.

Παναγιώτης Στάθης: Όταν κάνεις εκπομπή με τον Ρογκάκο δεν έχει καμία δυσκολία. Εννοώ, όταν είμαστε στο στούντιο δυο άνθρωποι που δεν σταματούν με τίποτα να μιλάνε,, έχεις εξασφαλίσει τη σιγουριά πως δεν θα υπάρχουν παύσεις. Δυσκολίες πολλές, όπως τα απρόβλεπτα γεγονότα, που ανατρέπουν κάθε σχεδιασμό. Αλλά εκεί είναι και η γοητεία του ζωντανού. Να αυτοσχεδιάζεις στον αέρα.

Τι χρειάζεται μία εκπομπή για να την προτιμά ο τηλεθεατής;

Νίκος Ρογκάκος:Αλήθεια, αντικειμενικότητα, εγκυρότητα. Είναι τα τρία συστατικά που -για μένα- είναι αδιαπραγμάτευτα. Δηλαδή, ό,τι θα ήθελα και εγώ από μία εκπομπή ενημέρωσης. Μία εκπομπή χωρίς φτιασίδια, χωρίς "δηθενιές" και χωρίς βαρύγδουπες εκφράσεις, διότι το πρώτιστο μέλημα μου είναι να μας καταλαβαίνει ο κόσμος και να μην κάνουμε μία εκπομπή για εμάς. Αν συμβεί αυτό, δεν θα ενδιαφέρει κανέναν παρά μόνο εμάς, και αυτό σημαίνει αποτυχία.

Παναγιώτης Στάθης: Νομίζω ότι χρειάζεται τα πάντα: Ειδήσεις, χρηστικότητα,ψυχαγωγία, γέλιο, κοινωνικά θέματα, ωραία εικόνα, προτάσεις, αυτοσαρκασμό, όλα. Ό,τι συζητάς με τους φίλους σου σε μία καφετέρια.
Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved