Ο Μακεδόνας αποκάλυψε για πρώτη φορά το πιο λυπηρό μυστικό της Μοσχολιού!
Media

Ο Μακεδόνας αποκάλυψε για πρώτη φορά το πιο λυπηρό μυστικό της Μοσχολιού!

Ο Κώστας Μακεδόνας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος και μίλησε από καρδιάς για άγνωστες πτυχές της ζωής του αλλά και για τη Βίκυ Μοσχολιού η οποία τον είχε στηρίξει στα πρώτα του βήματα, αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα άγνωστο μυστικό της!

Ο Κώστας Μακεδόνας μίλησε για την πρώτη του συνάντηση με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι. "Από τύχη γνώρισα τον Κραουνάκη, δεν είχα αυτοπεποίθηση" είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής.

Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

Για το πώς αποφασίστηκε να κάνει καριέρα με το καλλιτεχνικό όνομα "Μακεδόνας" και όχι με το κανονικό του (Πάκας) μίλησε ο σπουδαίος ερμηνευτής. Όπως είπε, ήταν μόλις 21 ετών όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος με τίτλο "Δεν έχω ιδέα". Δείτε τι εξιστόρησε ο γνωστός τραγουδιστής:

Ο Κώστας Μακεδόνας επίσης αποκάλυψε τη συνομωσία της μητέρας του για να μη γίνει πιλότος! «Μου είχε πει ότι επειδή είμαι μοναχοπαίδι, δεν μπορώ να μπω στην αεροπορία, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό!», αφηγήθηκε στους Βαμβακάρη-Γιαννούτσο ο τραγουδιστής. Δείτε τι άλλο είπε στο παρακάτω βίντεο:

Για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη Βίκυ Μοσχολιού μίλησε ο επίσης ο τραγουδιστής τονίζοντας: "Η Μοσχολιού με έβλεπε σαν το παιδί που έχασε... Με αγαπούσε πολύ." Μέχρι σήμερα παρέμενε άγνωστο ότι η αξέχαστη λαϊκή τραγουδίστρια είχε χάσει έναν γιο στη γέννα. Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο Κώστας Μακεδόνας στο παρακάτω βίντεο:

Επίσης διηγήθηκε ένα... ευτράπελο ο γνωστός καλλιτέχνης σχετικό με παλαιότερη πτήση του από την Αγγλία. Ήταν μία ξεκαρδιστική ιστορία με επιβάτη από το Μάντσεστερ. Δείτε το παρακάτω βίντεο με την ξεκαρδιστική ιστορία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved