Τhe Voice: Οι χιλιάδες αιτήσεις των υποψηφίων και η μεγάλη φυγή!
Media

Τhe Voice: Οι χιλιάδες αιτήσεις των υποψηφίων και η μεγάλη φυγή!

Τhe Voice: Τη... φωνή της Ελλάδας θα αναζητήσουν από φθινόπωρο, για ακόμη μια φορά, οι Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης, Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Προς το παρών πάντως γίνεται η πρώτη ακρόαση των υποψηφίων…

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το The Voice φτάνουν το τελευταίο διάστημα στα γραφεία του ΣΚΑΪ κατά εκατοντάδες. Από τη στιγμή που προβλήθηκε στη μικρή οθόνη το τρέιλερ που ανακοίνωνε πως η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε, μικροί και μεγάλοι, επαγγελματίες και μη από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου συμπλήρωσαν τη φόρμα συμμετοχής. Τη φόρμα που σε λίγους μήνες θα ανακηρύξει κάποιον ή κάποια ως... τη φωνή της Ελλάδας.

Οι αιτήσεις για το φετινό τάλεντ οόου είναι περισσότερες από κάθε άλλη σεζόν, ενώ δεν θα είναι λίγοι οι υποψήφιοι που κάτι θα μας θυμίσουν. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να δούμε στους δέκτες μας τραγουδιστή που είχαν διεκδικήσει και στο παρελθόν μια θέση στο τάλεντ σόου του καναλιού, όμως δεν είχαν καταφέρει με τη φωνή τους να γυρίσουν κάποια από τις καρέκλες των κριτών. Ετσι, μεταξύ άλλων, το κοινό θα δει γνώριμα πρόσωπα, ενώ οι κριτές θα ακούσουν γνώριμες φωνές.

Τον Αύγουστο οι blind auditions!

Ολα λοιπόν μοιάζουν έτοιμα, για να ξεκινήσουν στα τέλη του επόμενου μήνα, τα blind auditions. Προς το παρόν, η παραγωγή του «The Voice of Greece» καλεί ανά ομάδες τους υποψηφίους για μια πρώτη ακρόαση. Οσοι περάσουν με επιτυχία, θα ενημερωθούν για τις blind auditions όπου και θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά μπροστά στους τέσσερις κριτές στο κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου ή για να ακριβολογούμε... πίσω τους με την ελπίδα εκείνοι με τη σειρά τους να γυρίσουν τις καρέκλες τους και να τους φωνάξουν... «Σε θέλω».

Οι τέσσερις κριτές, Σάκης Ρουβάς, Ελενα Παπαρίζου. Πάνος Μουζουράκης και Ελεωνόρα Ζουγανέλη αυτό το διάστημα κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές καθώς αναμένεται την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου να κάτσουν ξανά στις γνώριμες κόκκινες καρέκλες τους. Ωστόσο, καθώς ο κίνδυνος για ένα δεύτερο lockdown παραμονεύει, λέγεται από την παραγωγή πως τα επεισόδια θα γυρίζονται ανά δύο για έχει υλικό το κανάλι να προβάλλει σε περίπτωση που η χώρα «μείνει στο σπίτι» για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Η μεγάλη φυγή!

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν θα είναι τελικά στη φετινή ομάδα του τάλεντ σόου. Να θυμηθούμε πως με τον Γιώργο Λιανό είχαν αναλάβει την προηγούμενη σεζόν την παρουσίαση αλλά και το backstage του συγκεκριμένου ριάλιτι, όμως αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Να φταίει η σκληρή κριτική που του άσκησαν οι τηλεκριτικοί της χώρας. Οπως και να έχει, μέχρι τη στιγμή το κανάλι υποστηρίζει πως ο Γιώργος Λιανός θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη φετινή παρουσίαση. Παρ' όλα αυτά, ακούγεται πως θα τον πλαισιώσει η Λάουρα Νάργες...

Πηγή tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved