8 λέξεις: Νέα πρόσωπα φέρνουν ανατροπές
Media

8 λέξεις: Νέα πρόσωπα φέρνουν ανατροπές

8 λέξεις: H αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ μπορεί να ολοκλήρωσε την πορεία της στους δέκτες μας αυτή τη σεζόν, όμως από Σεπτέμβρη θα είναι κοντά μας με νέα επεισόδια.

Το Ιοckdown και οι νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν άλλαξαν τα σχέδια της σειρά, μιας και τα γυρίσματα είναι μοιρασμένα ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο. Με το που επιτράπηκαν οι πτήσεις, ξεκίνησαν και τα γυρίσματα, ενώ το καστ θα ταξιδέψει στις αρχές του Αυγούστου στην Κέρκυρα για τη συνέχεια των γυρισμάτων. Η νέα σεζόν, ωστόσο, σηματοδοτείται από μια αποχώρηση, αφού ο χαρακτήρας της Ρωξάνης θα ολοκληρώσει την πορεία του στη σειρά.

Η ίδια η Δανάη Παππά μίλησε για την αποχώρηση της από τις «8 λέξεις» στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα», του ΟΡΕΝ, λέγοντας πως θέλει να δοκιμάσει και άλλα πράγματα, χωρίς να την εμποδίζουν οι συνεχείς πτήσεις Ελλάδα-Κύπρο. Βέβαια, η αποχώρηση της από τη σειρά δεν σημαίνει πως επηρεάζει τη σχέση της με τον Ανδρέα Γεωργίου, αφού όπως τονίζει ίδια «συνεχίζει να είναι ο ένας μέσα στην καρδιά του άλλου».

Πάντως, όπως αναφέρει το 7 Mέρες tv, ήταν μια αποχώρηση αναμενόμενη, βλέποντας και την πορεία του χαρακτήρα, αφού στο σημείο που μείναμε ο Μιχαήλ με τη Ρωξάνη αποφασίζουν από κοινού να χωρίσουν, ενώ εκείνη βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον εθισμό της. Η εξέλιξη της ιστορίας θα φέρει νέα πρόσωπα και πολλές ανατροπές.

Δείτε ποια πρόσωπα μπαίνουν στις 8 λέξεις στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved