The Masked Singer: Δε φαντάζεστε πόσο θα κοστίζουν οι στολές του show (Pics)
Media

The Masked Singer: Δε φαντάζεστε πόσο θα κοστίζουν οι στολές του show (Pics)

Ένα από τα δημοφιλέστερα μουσικά σόου παγκοσμίως με εξαιρετική πορεία στην Αμερική και στη Γερμανία είναι το «The Masked Singer» του οποίου τα δικαιώματα εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ.

Πάνω από... 20.000 ευρώ θα κοστίζει το καθένα από τα 16 κοστούμια που θα φορούν οι 16 διάσημοι παίκτες του νέου τάλεντ σόου «The masked singer», που έρχεται τον Φεβρουάριο στον σταθμό του Φαλήρου.

Πρόκειται για παραλλαγές των κοστουμιών που έχουν φορέσει οι παίκτες του εξωτερικού και θα τα ετοιμάσει γνωστός Ελληνας σχεδιαστής.

Στόχος του νέου σόου, το οποίο θα παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς, είναι οι διάσημοι τραγουδιστές να κρύβονται μες στα κοστούμια τους και να αλλάζουν με τέτοιον τρόπο τη φωνή τους ώστε να μην μπορεί κανείς να καταλάβει ποιος πραγματικά είναι.

Η παραγωγή έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς καλλιτέχνες (που βρίσκονται σήμερα στην πρώτη γραμμή ή ήταν πρώτα ονόματα στο παρελθόν), που δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το κόνσεπτ.

Πάντως δεν πρόκειται να καταλήξουν σε αυτούς που έχουν πολύ χαρακτηριστική φωνή, αλλά θα επιλέξουν εκείνους που, πέρα από τη μεταμφίεση της εικόνας τους, θα... μεταμφιέζουν άνετα και τη φωνή τους!

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved