Άγριες μέλισσες spoiler: Θύμα επίθεσης η Ελένη - Δύσκολες ώρες στη φυλακή
Media

Άγριες μέλισσες spoiler: Θύμα επίθεσης η Ελένη - Δύσκολες ώρες στη φυλακή

Άγριες μέλισσες: Μπορεί η σειρά του ΑΝΤ1 να ολοκληρώθηκε για φέτος, όμως τα spoilers για το νέο κύκλο που έρχεται δίνουν και παίρνουν.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’60 η Ελένη θα βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία της δολοφονίας του Σέργιου Σεβαστού -από την πρώτη στιγμή είχε πει στις αδελφές της ότι θα πάρει επάνω της τον φόνο.
Η Δρόσω, αφού έχει δώσει το παιδί στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο, φεύγει για την Αθήνα για να ακολουθήσει καριέρα τραγουδίστριας. Καταλήγει, όμως, να εργάζεται στα καμπαρέ της Τρούμπας στον Πειραιά.

Σύμφωνα με ένα spoiler της εφημερίδας on time, η Ελένη Σταμίρη θα γνωρίσει στη φυλακή που θα οδηγηθεί τον διευθυντή των φυλακών, τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης. Η Ελένη βιώνει δύσκολες μέρες με επιθέσεις που δέχεται από άλλες κρατούμενες και όχι μόνο.

Η γνωριμία της με τον διευθυντή θα γίνει με άγριο τρόπο, καθώς θα δεχθεί επίθεση και από αυτόν. Στη συνέχεια, όμως, θα υπάρξει ανατροπή και ο επικεφαλής του σωφρονιστικού ιδρύματος θα ερωτευτεί την κρατούμενη.

Η κατασκευή των σκηνικών της Τρούμπας έχει ήδη ξεκινήσει στα Σπάτα, ενώ οι Άγριες Μέλισσες αναμένεται να επιστρέψουν στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved