Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση για τον Λάκη Κομνηνό! Πού θα τον δούμε; (Photos)
Media

Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση για τον Λάκη Κομνηνό! Πού θα τον δούμε; (Photos)

Ένας από τους πλέον αγαπημένους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, έρχεται για μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, με μία μίνι αναδρομή της πορείας του στο ελληνικό σινεμά, ο Λάκης Κομνηνός, θυμάται πώς γυρίστηκαν αγαπημένες σκηνές από ταινίες που στην εποχή τους «έσπασαν ταμεία» αλλά και σημάδεψαν ιδίως τα καλοκαίρια μας, όπως τα έργα «Εκείνο το καλοκαίρι» και «Γοργόνες και μάγκες».

Επίσης, μιλά για τις σχέσεις του με την Έλενα Ναθαναήλ, αλλά και με κάποιες από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του ελληνικού σινεμά που υπήρξαν συμπρωταγωνίστριές του, αναπτύσσει την άποψή του για τον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο, για τον οποίο είναι πολύ καλά ενημερωμένος και κάνει τη σύγκριση τού χθες με το σήμερα.

Ακόμη, αναφέρεται στη σχέση του με τον πατέρα του αλλά και στη σχέση που έχει ο ίδιος με τους τρεις γιους του, απαντά με ειλικρίνεια στο ερώτημα αν έχει μετανιώσει για κάποιες ταινίες του και γιατί, ενώ αποκαλύπτει και το μεγάλο κινηματογραφικό απωθημένο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved