Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Είναι πολύ ευχάριστη εμπειρία η εκπομπή»
Media

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Είναι πολύ ευχάριστη εμπειρία η εκπομπή»

Για την παρουσίαση της εβδομαδιαίας εκπομπής συνεντεύξεων «Συν γυναιξί», που θα προβάλλεται την επόμενη σεζόν από την ΕΡΤ2, μίλησε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Δική του εκπομπή απέκτησε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ο ηθοποιός θα κάνει από τη νέα σεζόν μια σειρά συνεντεύξεων με πετυχημένες γυναίκες. Η εκπομπή θα προβάλλεται από την ΕΡΤ2.

«Είναι πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα εμπειρία η εκπομπή. Πρόκειται για μια σειρά συνεντεύξεων με πετυχημένες γυναίκες από όλους τους εργασιακούς τομείς, οι οποίες θα μιλούν για τη δουλειά τους και τη ζωή τους», τονίζει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και συνεχίζει, λέγοντας:

«Ξεκινήσαμε πριν από λίγες ημέρες στα γυρίσματα. Ολοκληρώσαμε ήδη το πρώτο επεισόδιο. Η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία και θα έχει διάρκεια γύρω στα 45 λεπτά», αναφέρει o Πυρπασόπουλος, ο οποίος δεν κρύβει πως αιτία για την επιλογή του να αναμειχθεί με την παρουσίαση δεν είναι άλλη από την αγαστή συνεργασία του με συνεργάτιδα του.

«Αποφάσισα να απαντήσω θετικά στην πρόταση να κάνω μια εκπομπή στην τηλεόραση, εξαιτίας της τόσο όμορφης και επιτυχημένης συνεργασίας που είχα με τη Νικόλ Αλεξανδρόπουλου. Το "συν γυναιξί" είναι ουσιαστικά συνέχεια της εκπομπής που κάναμε "Από αγκάθι ρόδο"», ανέφερε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved