Media

Η Βίκυ Χαντζή σε ρόλο Oprah - Αποκάλυψε το μεγάλο της όνειρο

Η Βίκυ Χαντζή μοιράαστηκε το όνειρό της για την τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια του «Αlpha Παντού» παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την εκπομοπή, το NLP και όσα κάνει η ίδια.

Είσαι η παλαιότερη στην πρωινή καλοκαιρινή παρέα του Alpha. Ποιο είναι το κριτήριο που μέτρησε ώστε να πεις για ακόμη ένα καλοκαίρι «ναι» στην παρουσίαση του καλοκαιρινού μαγκαζίνο του σταθμού;

Είναι η 5η χρονιά που αναλαμβάνω την καλοκαιρινή ζώνη του Alpha και η 3η χρονιά που παρουσιάζω το «Alpha παντού». Αυτήν την εκπομπή την αισθάνομαι «παιδί» μου. Είναι εμποτισμένη με πολλή ενέργεια, ενθουσιασμό, μεράκι και σκληρή δουλειά. Τη δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη με τον Πέτρο Καρσιώτη το 2018 και τη συνεχίσαμε το 2019 με τον Παναγιώτη Σουρέλη. Χτίσαμε μια πολύ ωραία σχέση με, τον κόσμο, ο οποίος κάθε καλοκαίρι μας επιβραβεύει με την εμπιστοσύνη του -απέναντι σε έναν πολύ δυνατό ανταγωνισμό ομολογώ- και αυτό είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό και για εμάς και για το κανάλι που μας στηρίζει. Φέτος λοιπόν που η ομάδα μας μεγάλωσε και ενισχύθηκε, νιώθω ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό και σιγουριά για το αποτέλεσμα και όπως καταλαβαίνετε είχα κάθε λόγο να δεχθώ.

Ιδανικά ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο βήμα σου εντός τηλεόρασης;

Ιδανικά θα ήθελα να παρουσιάσω την ελληνική εκδοχή του «Super Soul Sunday» της Οπρα Γουίνφρεϊ. Μια εκπομπή life coaching η οποία θα προσφέρει δύναμη, έμπνευση και αυτοπεποίθηση στον κόσμο, θα παρουσιάζει μεθόδους και τεχνικές που σε βοηθούν να πας ένα level up όλους τους τομείς της ζωής σου. Παράλληλα θα αναδεικνύει το success story ανθρώπων που έκαναν τους στόχους και τα όνειρα τους πραγματικότητα ξεπερνώντας δυσκολίες και περιοριστικές πεποιθήσεις.

Το ΝLΡ πώς μπήκε σαι ζωή σου και σε ποιο βαθμό σε βοήθησε ή σε εξέλιξε;

Ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός είναι ένα πολύπλευρο και καινοτόμο σύστημα μεθόδων και τεχνικών με καταβολές στην ψυχολογία και τη βιολογία, που βοηθούν τον άνθρωπο να δει με «ευρυγώνιο φακό» το κάδρο της ζωής του. Οι τεχνικές αυτές του νευρογλωσσικού προγραμματισμού με βοήθησαν πριν από επτά χρόνια - σε μια μεγάλη δοκιμασία που ανέτρεψε όλη μου τη ζωή. Εμαθα πώς να διαχειρίζομαι το απροσδόκητο. Ηταν τόσο θεαματικές οι αλλαγές στη ζωή μου που θέλησα να μοιραστώ αυτόν τον τρόπο σκέψης και αυτές τις τεχνικές με όλο τον κόσμο. Σπούδασα λοιπόν το αντικείμενο, πιστοποιήθηκα ως NLP Master Practitionaire στην Ελλάδα και την Αμερική, και παράλληλα με τη δουλειά μου στην τηλεόραση κάνω βιωματικά σεμινάρια και webinars με στόχο να βοηθώ τους ανθρώπους να φέρνουν στην επιφάνεια την απεριόριστη δύναμη που κρύβουν μέσα τους. Να ξεκαθαρίσω, βέβαια, πως το ΝίΡ δεν αντικαθιστά τον ψυχολόγο.

Πηγή: Tv Έθνος

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved