Ο Παναγιώτης Σουρέλης αποκάλυψε ποιο ρεπορτάζ τον έκανε να λυγίσει
Media

Ο Παναγιώτης Σουρέλης αποκάλυψε ποιο ρεπορτάζ τον έκανε να λυγίσει

Ο Παναγιώτης Σουρέλης μίλησε για την εκπομπή «Alpha παντού» και όχι μόνο.

Δεύτερη χρονιά στην πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή του Alpha. Εχεις άγχος για την αυριανή πρεμιέρα;

Πάντα υπάρχει λίγο άγχος, το οποίο όταν είναι δημιουργικό είναι καλό, καθώς δεν σε αφήνει να εφησυχάσεις. Δεν σας κρύβω πάντως ότι το μεγαλύτερο άγχος που έχω είναι το πολύ πρωινό ξύπνημα.

Το κομμάτι του lifestyle θα το αφήνεις περισσότερο στα χέρια των δύο γυναικών της εκπομπής ή θα είσαι ενεργός και στη συγκεκριμένη ενότητα;

Θα... ρισκάρω εκφράζοντας την άποψη μου και στο lifestyle και σε θέματα που θεωρούνται περισσότερο «γυναικεία». Ωστόσο, σίγουρα η Βίκυ και η Φωτεινή θα έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτές τις ενότητες.

Το πιο δύσκολο ρεπορτάζ» αυτό που σε έκανε να λυγίσεις στη μέχρι σήμερα καριέρα σου, ποιο ήταν; Ποιο θυμάσαι έντονα;

Η φωτιά στο Μάτι και η εκατόμβη νεκρών είναι από τα ρεπορτάζ που μένουν ανεξίτηλα στην ψυχή σου. Εικόνες που δεν ξεχνάς όσα χρόνια κι αν περάσουν. Επίσης στενοχωριέμαι αφάνταστα όταν υπάρχουν δυσάρεστες ειδήσεις με παιδιά, ενώ έχω μεγάλη ευαισθησία για τα άτομα με ειδικές ικανότητες. Ομως ως δημοσιογράφος οφείλω να παραμείνω ψύχραιμος και να μεταδώσω την είδηση και αυτό κάνω.

Ξεκίνησες πρόσφατα και την εκφώνηση οελτίων ειδήσεων. Εχουμε δει πολλάκις δημοσιογράφους που περνούν στη συγκεκριμένη θέση να φεύγουν από την πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ. Εσύ πώς το έχεις όλο αυτό στο μυαλό σου για το μέλλον;

Η παρουσίαση δελτίου ειδήσεων είναι κάτι που πάντα με ενδιέφερε, όπως και μια ενημερωτική εκπομπή. Είμαι 20 χρόνια στο ρεπορτάζ και θεωρώ ότι πρόκειται για μια φυσιολογική -αλλά όχι δεδομένη- εξέλιξη. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε από τον Alpha και προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved