Τα τηλεοπτικά πρόσωπα της σεζόν
Media

Τα τηλεοπτικά πρόσωπα της σεζόν

Μια τηλεοπτική χρονιά δύσκολη και παράξενη, που ξεκίνησε δυναμικά και… παρατάθηκε εντυπωσιακά.

Στο τέλος της αυτό που μας άφησε, εκτός από την οδηγία «Μένουμε σπίτι», που βρισκόταν για μήνες στις οθόνες μας, ήταν και τα τηλεοπτικά πρόσωπα που προκάλεσαν το ενδιαφέρον μας.

Οι Άγριες μέλισσες μπήκαν στη ζωή μας και μας έκαναν να κολλήσουμε στην μικρή οθόνη. Ποια είναι τα πρόσωπα εκείνα από τη σειρά που κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό;

Η Λενιώ, η Ασημίνα και η Δρόσω, οι αδελφές Σταμίρη έκαναν τους τηλεθεατές σχεδόν κάθε βράδυ να ταυτίζονται μαζί τους. Η Μαρία Κίτσου, η Δανάη Μιχαλάκη και η Έλλη Τρίγγου έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στο σήριαλ Άγριες μέλισσες στον ΑΝΤ1 και αμέσως έγιναν τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της σεζόν.

Δέσποινα Βανδή

Είναι αδιαμφισβήτητα μία επιτυχημένη τραγουδίστρια με υποκριτικές ικανότητες, που απέδειξε έμπρακτα στην περσινή θεατρική παράσταση στο θέατρο Άλσος «Το δικό μας σινεμά», των Ρέππα-Παπαθανασίου. Έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Ντέμη Νικολαΐδη -συνοδοιπόροι στη ζωή εδώ και 21 χρόνια. Η Δέσποινα Βανδή έδωσε εξαιρετικά δείγματα οικοδέσποινας στο «My Greece», στο ΟΡΕΝ, το πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, με συνταξιδιώτη τον Βαγγέλη Δρίσκα. Άνθρωπος με ανησυχίες, παρουσίασε το «X-Factor » του 2019 και έδωσε τον καλύτερο εαυτό της ως κριτής στο «Just the 2 of us», στο ΟΡΕΝ. Πάνω από όλα, όμως, για τη Δέσποινα Βανδή: «Η οικογένεια μου παίζει το σημαντικότερο ρόλο στο να μπορώ να λειτουργώ πολύ καλά και σε όλα τα υπόλοιπα πράγματα, που μπορεί να κάνω».

Χάρης Ρώμας

Με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων του ΑΝΤ1, ο Χάρης Ρώμας έφερε, δεκαπέντε χρόνια μετά, το «Καιρέ της Χαράς» στις οθόνες μας, το βράδυ της 31 ης Δεκεμβρίου 2019!Όλοι οι παλιοί αλλά και νέοι χαρακτήρες συναντήθηκαν στο Κολοκοτρωνίτσι και δικαίωσαν την επιλογή του καναλιού, προσφέροντας ακόμα περισσότερο γέλιο, συγκίνηση, αλλά και υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ο ίδιος είπε τότε: «Ο Θοδωρής Κυριακού μας είπε ότι θέλει να γιορτάσει τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 με μια δουλειά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά. Αυτό ήταν πολύ μεγάλη τιμή. Μου είχε γίνει στο παρελθόν πρόταση να κάνω σίκουελ του "Καφέ", του "Κωνσταντίνου και Ελένης" και του "Μεν και δεν" -τα είχα αρνηθεί όλα. Δεν ήμουν έτοιμος και δεν υπήρχε και λόγος να γίνουν. Τώρα αισθάνθηκα ότι ήρθε η ώρα να γίνει με αυτόν τον τρόπο η συνέχεια αυτής της ιστορίας. Η τελευταία ατάκα, εξάλλου, ήταν του Πώποτα, που έβλεπε να φεύγει η πρωτευουσιάνο με τον Μανωλάκη: "Θα γυρίσουν, γιε μου, πίσω, θα γυρίσουν". Θεώρησα ενδόμυχα ότι δεν ήταν τυχαίο. Δεν υπάρχει δευτερόλεπτο που κάποιος να μη με ρωτήσει πότε θα ξεκινήσει το "Καφέ". Πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Όχι επειδή το θέλω -ξέρετε, υπάρχει αυτό που λέγεται βολονταρισμός, που νομίζεις ότι επειδή εσύ το θες, έτσι θα γίνει. Φυσικά θέλω να πάει καλό, αφού είναι μάλιστα και η επάνοδος μου στην τηλεοπτική ζωή, αλλά δεν είμαι τόσο δέσμιος αυτής της εικόνας πια».

Νίκος Κοκλώνης

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του «J2US» έκλεψε φέτος την παράσταση, αφού, εκτός από την επιτυχημένη διαδρομή του στην παρουσίαση, έχει κάνει και σωστές επιχειρηματικές κινήσεις ως παραγωγός. Μεταξύ άλλων, νια την επόμενη σεζόν ετοιμάζει ένα παιχνίδι μόδας και προετοιμάζεται για το νέο κύκλο του «Just the 2 of us», που θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει για τους νέους παίκτες.

Masterchef

Ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα των τελευταίων χρόνων και να μη σημειωθεί ότι ένα από τα κύρια «υλικά» της επιτυχημένης συνταγής του είναι οι τρεις κριτές του. Η προσωπική και επαγγελματική διαδρομή τους, αλλά και οι ατάκες τους , κέρδισαν τους τηλεθεατές, που θέλησαν και έμαθαν παραπάνω στοιχεία για εκείνους. Έτσι, πλέον ξέρουμε ότι ο ένας ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής, ο δεύτερος πουλούσε κοσμήματα στο δρόμο και ο τρίτος άφησε μια καριέρα στα οικονομικά για τη μαγειρική.

Ελένη Μενεγάκη

Η διαχρονική τηλεπαρουσιάστρια-θεσμός της ψυχαγωγικής ζώνης, η ωραία Ελένη Μενεγάκη, που κυριαρχεί στη μικρή οθόνη για τριάντα χρόνια, έγραψε τίτλους τέλους, αποχωρώντας από την τηλεόραση. Η απόφαση της προκάλεσε σεισμική δόνηση! Ωστόσο, η λαμπερή παρουσιάστρια, σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό, έγραψε. «Τώρα, σιγά σιγά θα κάνω λίγο πίσω από τα φώτα και τις κάμερες... Θα πάρω το χρόνο μου... Εδώ θα τα λέμε πια... χωρίς πρόγραμμα και ραντεβού, αυθόρμητα, μπορεί να σας ανεβάζω 10 φωτό στη σειρά ή μπορεί να χάνομαι για μέρες... μη με παρεξηγήσετε... Θα είμαι πάντα η Ελένη σας!». Στην τελευταία της σεζόν (μέχρι νεωτέρας) απέδειξε ότι είναι...παντός καιρού, αφού εν μέσω καραντίνας συνέχισε τις εκπομπές της, όταν άλλοι διέκοψαν.

Ανδρέας Γεωργίου

Άλλαξε κανάλι και κατάφερε να κάνει το κοινό του να τον ακολουθήσει, κάτι που δεν είναι δεδομένο για όλους τους τηλεστάρ. Έκανε έντονη την εμφάνιση του ως δημιουργός και πρωταγωνιστής της αγαπημένης δραματικής σειράς «Μπρούσκο» (ΑΝΤ1). Η σειρά αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από το τηλεοπτικό κοινό και απέκτησε φανατικούς θαυμαστές για όλα τα χρόνια της προβολής της. Ακολούθησε το «Τατουάζ» (ΑLΡΗΑ), μια σειρά γεμάτη έρωτες, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους. Για δύο χρόνια οι τηλεθεάσεις χόρευαν σε ρυθμό limit up. Και φτάνουμε στις «8 λέξεις» (ΣΚΑΪ), ένα ερωτικό-πολιτικό θρίλερ, που και πάλι κατέκτησε το κοινό. Ο ίδιος είχε δηλώσει στον «Τηλεθεατή»: «Το κίνητρο μας είναι πάντα η αγάπη του τηλεθεατή, και φυσικά ο στόχος μας είναι να τον ταξιδέψουμε, να του δώσουμε εικόνα, να του δώσουμε συναίσθημα, να του δώσουμε παραμύθι... Όλοι λατρεύουν τα παραμύθια, γιατί αισθάνονται και πάλι παιδιά. Στο δικό μας παραμύθι, αυτές οι "8 λέξεις" θα μπουν στις ζωές των ηρώων μας και θα τους αλλάξουν για πάντα». Από τη νέα σεζόν αναμένονται τα νέα επεισόδια της σειράς.

Το κόκκινο ποτάμι

Ο Μανούσος Μανουσάκης επιχείρησε το πιο τολμηρό βήμα στην καριέρα του! την κινηματογραφικών προδιαγραφών σειρά «Το κόκκινο ποτάμι», στο κανάλι ΟΡΕΝ, και αγαπήθηκε από το κοινό εντός και εκτός συνόρων. Βασίζεται στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη και μας ταξιδεύει στα σκληρά χρόνια του διωγμού των Ελλήνων του Πόντου, μέσα από ένα μεγάλο έρωτα. Ο Μίλτος και η Ιφιγένεια πέρασαν δια πυρός και σιδήρου για χάρη της αγάπης τους. Το σενάριο συνυπογράφουν ο Νίκος Απειρανθίτης και η Δώρα Μασκλαβάνου και στη σειρά έδωσε το παρών η dream team του ελληνικού θεάτρου. Μεταξύ άλλων, οι Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, ΤάνιαΤρύπη, Κωνσταντίνος Κοζάκος, Τάκης Βαμβακίδης, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, Τατιάνα Παπαμόσχου, Δημήτρης Δρόσος, Σωτήρης Χατζάκης κ.ά. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης .«Νιώθω ότι θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ κόσμο, που καταφέραμε όλοι μαζί να βγάλουμε πέρα, βήμα βήμα, μία τόσο περίπλοκη και απαιτητική παραγωγή».

Νίκος Μουτσινάς

Έχει ατάκα που μένει, χιούμορ που ξεχωρίζει, είναι «ετοιμοπόλεμος». Η μεταγραφή του από το ΟΡΕΝ στον ΣΚΑΪ έδρεψε δάφνες, καθώς το κοινό απολαμβάνει την παρουσία του. Ειδικά όταν εύχεται «Καλό μεσημεράκι» και παρουσιάζει όσα αγαπά να σχολιάζει, αλλά και πρωτότυπες στήλες, με ατε-λείωτες εκπλήξεις και αμείωτο κέφι.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το κορίτσι που έκλεψε την τηλεοπτική παράσταση φέτος. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς το 2011, πολυταξιδεμένη και με μια καλή πορεία στο διεθνές μόντελινγκ, προσγειώθηκε το 2018 στην ελληνική τηλεόραση ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο «Greece’s Next Top Model», ενώ το 2019 παρουσίασε το Madwalk – Τhe Fashion Music Project. Εκεί κέρδισε τις εντυπώσεις και έτσι ο ΑLΡΗΑ την «έκλεψε» από το SΤΑΡ. Σχετικά με το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν, η ίδια λέει: «Ψυχαγωγική εκπομπή για τις γυναίκες. Θα έχει, φυσικά, και ένα κομμάτι για τους άντρες, τους οποίους αγαπάμε πολύ. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα όμορφο, καινούργιο πρότζεκτ με χρώματα και αρώματα. Η ομάδα θα στηθεί όλη από την αρχή με αξιόλογους συνεργάτες. Ελπίζω να τους βρούμε και να έχουμε κοινό στόχο και αγάπη για το πρόγραμμα και να πάνε όλα καλά. Έχω άγχος, γιατί θα κάνω κάτι διαφορετικό». Αυτό το διαφορετικό περιμένουν και οι τηλεθεατές, ώστε να δουν αν όλος ο ντόρος άξιζε τον κόπο.

Αντελίνα Βαρθακούρη

Συστήθηκε στο κοινό μαζί με το σύζυγο της Χάρη, το φθινόπωρο του 2019, με τη συμμετοχή τους στα ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του STAR, «Globetrotters», παίρνοντας την πρωτιά. Στη συνέχεια, υπέγραφε με τον ΑLPHA για να παρουσιάσει καθημερινά το real life game show «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι». Αν και ο πήχης ήταν ψηλά και οι προσδοκίες μεγάλες, εντέλει τα ποσοστά τηλεθέασης... έπεσαν, καθώς το κοινό επέλεξε -στην αντίστοιχη ώρα-τον «Φτερωτό θεό» (ΣΚΑΪ) και το «Shopping Star» (STAR).

Πηγή Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved