Άγριες μέλισσες: Η καταστροφή της Δρόσως- Τι θα συμβεί στο νέο κύκλο
Media

Άγριες μέλισσες: Η καταστροφή της Δρόσως- Τι θα συμβεί στο νέο κύκλο

Άγριες μέλισσες: Η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη, έχει απογειώσει την εξέλιξη της ιστορίας και επιφυλάσσει εκπλήξεις και ανατροπές που θα συγκινήσουν και τον πιο δύσκολο τηλεθεατή.

Στο δεύτερο κύκλο της σειράς μεταφερόμαστε πέντε χρόνια μετά. Η Δρόσω, μετά τη δύσκολη εμπειρία της γέννας και την παράδοση του μωρού, που απέκτησε με τον Νικηφόρο, σε εκείνον και την αδελφή της για να το μεγαλώσουν σαν δικό τους, έχει εξαφανιστεί από το Διαφάνι.

Θέλοντας να αφήσει πίσω της οριστικά το τραυματικό παρελθόν της, ακούει την καρδιά της και αποφασίζει να κάνει ένα παιδικό όνειρο της πραγματικότητα. Φεύγει για την πρωτεύουσα ακολουθώντας το ένστικτο της, για να γίνει ηθοποιός και τραγουδίστρια. Η τραγική ηρωίδα, όμως, δε θα καταφέρει ούτε αυτό, καθώς οι πληροφορίες τη θέλουν να καταλήγει στους κακόφημους δρόμους της Τρούμπας!

Δείτε τι θα συμβεί στη Δρόσω στην gallery που ακολουθεί:

Η Ελένη στη φυλακή

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και για την Ελένη, που την είδαμε να μπαίνει στη φυλακή στο φινάλε της φετινής σεζόν, αφού ήρθε ξανά αντιμέτωπη με το παρελθόν της. Η δολοφονία του Σέργιου Σεβαστού έχει αποκαλυφθεί με αποδείξεις. Η Θεοδοσία, που θέλει να την εκδικηθεί, έδωσε τα στοιχεία που βρήκε στα πράγματα του Γιάννου. Το ημερολόγιο του, στο οποίο ο ίδιος είχε γράψει την αλήθεια για την ενοχή των τριών αδελφών Σταμίρη, αλλά και για τη θυσία που έκανε λόγω της αγάπης του για τη Δρόσω. Η Θεοδοσία καταστρέφει τη γυναίκα που έχει ξελογιάσει τον άντρα της Λάμπρο, στέλνοντας τη φυλακή. Πώς θα περάσει κι αυτό το εμπόδιο η Ελένη; Σίγουρα όπως εκείνη γνωρίζει. Με μάχη για να κερδίσει πίσω τη ζω ή της.

Πηγή Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved