Κόκκινο Ποτάμι: Τρεις πρωταγωνιστές μιλούν για την ιστορική σειρά
Media

Κόκκινο Ποτάμι: Τρεις πρωταγωνιστές μιλούν για την ιστορική σειρά

Κόκκινο Ποτάμι: Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε στο τηλεοπτικό κοινό με το τραγικό της φινάλε η σειρά του Open. Τρεις από τους πρωταγωνιστές της εξηγούν γιατί αποτελεί τηλεόραση που αξίζει να τη ζεις ως ηθοποιός και να τη βλέπεις ως τηλεθεατής

Το «Κόκκινο Ποτάμι» ξετύλιξε με αριστοτεχνικό τρόπο τα «πέτρινα» χρόνια του διωγμού των Ελλήνων του Πόντου. Μια σειρά με ιστορικό βάρος, έντονα συναισθήματα και εξαιρετικές ερμηνείες. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Μας συγκίνησε, μας ταξίδεψε στον χρόνο και μας συγκλόνισε, ρίχνοντας φως σε ένα κομμάτι της Ιστορίας μας με το οποίο δεν είχε ασχοληθεί μέχρι σήμερα η μυθοπλασία. Ο Μίλτος, η Ιφιγένεια και η Ευγενία της σειράς μας εκμυστηρεύονται τι θα θυμούνται από αυτή...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ

«Δεν θα ξεχάσω την τεράστια αγάπη του κόσμου και τα μηνύματα με τα ευχαριστώ που λαμβάνουμε ακόμη και σήμερα. Δεν ξέρω αν έχω ή αν είχα ψυχή μέσα μου, αλλά με το "Κόκκινο Ποτάμι" συνειδητοποίησα ότι έχω ψυχή, αν και δεν είναι δική μου.

Ανήκει στον ρόλο. Είναι μια τηλεοπτική δουλειά που σίγουρα αξίζει να τη βλέπεις. Νιώθω πολύ τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω σε αυτήν τη σειρά, γιατί θεωρώ ότι ήταν το υψηλότερο επίπεδο δουλειάς, σκηνοθεσίας και υποκριτικής που μπορείς να πετύχεις στα τηλεοπτικά δεδομένα της Ελλάδας».

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥΣΗ

«Αυτό που θα θυμάμαι είναι ότι όλοι όσοι συμμετείχαμε σε αυτήν τη σειρά ήμασταν αφοσιωμένοι σε αυτό που κάναμε και δώσαμε και την ψυχή μας γι' αυτήν.

Το "Κόκκινο Ποτάμι" είναι μια δουλειά που αξίζει να τη ζεις και να τη βλέπεις. Μέσα από αυτήν τη σειρά μάθαμε για την Ιστορία μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τα αμέτρητα ευχαριστώ του κόσμου θα ηχούν για πάντα μέσα μου».

ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΑΠΑΜΟΣΧΟΥ

«Μέσα από αυτήν τη σειρά δημιουργήθηκε ένα πολύ δυνατό δέσιμο μεταξύ όλων των ηθοποιών και νομίζω αυτό φάνηκε και στο τελικό αποτέλεσμα.

Η παρουσία του Μανουσάκη ήταν καταλυτική, μια και ήταν ο εμπνευστής και ο καθοδηγητής μας σε κάθε σκηνή. Για έναν ηθοποιό είναι πολύ διαφορετικό να υποδύεται χαρακτήρες όπως αυτούς στο "Κόκκινο Ποτάμι".

Γιατί σε κάνει να νιώθεις πιο υπεύθυνος για το έργο σου και σου αφήνει και ένα στίγμα πάνω σου πιο ισχυρό. Το "Κόκκινο Ποτάμι" ασυζητητί είναι μια τηλεοπτική δουλειά που θα παραμείνει. Ασχολήθηκε με ένα θέμα που ήταν άγνωστο σε πολύ κόσμο. Μας έμαθε την Ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού».

Πηγή:Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved