ΕΡΤ: Έρχεται τηλεπαιχνίδι με celebrities 
Media

ΕΡΤ: Έρχεται τηλεπαιχνίδι με celebrities 

ΕΡΤ:Ενα ολοκαίνουργια πρότζεκτ, βασισμένο στη βρετανική παραγωγή του ΒΒC «A Question of Sport», έρχεται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 την επόμενη σεζόν, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα.

Η νέα αυτή παραγωγή της ΕΡΤ μεταδίδεται από το ΒΒC ανελλιπώς από το 1968 και είναι ουσιαστικά ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο παίρνουν μέρος celebrities από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο.

Οι άνθρωποι της δημόσιας τηλεόρασης προσβλέπουν πολλά στο νέο αυτό κουίζ, που θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Τα ηνία της ατιτλοφόρητης προς το παρόν παραγωγής θα έχει ο Γιώργος Λέντζας, ο οποίος μέχρι πρότινος παρουσίαζε στον ΑΝΤΙ την ταξιδιωτική-ποδοσφαιρική εκπομπή «football Stories». Το «A Question of Sport», όπως είναι ο τίτλος της αγγλικής βερσιόν, παράγεται και μεταδίδεται από το ΒΒC.

Είναι το μακροβιότερο αθλητικό τηλεπαιχνίδι στον κόσμο, στο οποίο συμμετέχουν δύο ομάδες με διασημότητες κυρίως του αθλητικού χώρου που καλούνται να ακονίσουν τις γνώσεις τους επί αθλητικών θεμάτων προκειμένου να απαντήσουν επιτυχώς σε μια σειρά ερωτήσεων.

Το τηλεπαιχνίδι αυτό περιλαμβάνει τρεις γύρους: το «What happened next», το «Mystery Guest» και το «Home or Away». Οι διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν επίσης σε μια γρήγορη δοκιμασία με την ονομασία «On the Buzzer», κατά την οποία προβάλλονται αποσπάσματα από γνωστά αθλητικά γεγονότα και καλούνται να τα αναγνωρίσουν.

«ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ»

Ο Γιώργος Λέντζας μιλώντας στο «Τν Εθνος» για το κλείσιμο της συνεργασίας του με την ΕΡΤ τόνισε: «Από όλες τις προτάσεις που μου έγιναν φέτος, μου φάνηκε η πιο δημιουργική και ενδιαφέρουσα. Χαίρομαι με τα βήματα εκσυγχρονισμού που κάνει η ΕΡΤ, με τη φρεσκάδα στο περιεχόμενο και τα πρόσωπα, και χαίρομαι που είδαν σε μένα έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς αλλά και έναν άνθρωπο που μπορεί να αποτελέσει κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Το κόνσεπτ για το οποίο συμφωνήσαμε είναι φορμάτ του ΒΒC που είχα παρακολουθήσει κατά το παρελθόν στην Αγγλία. Κι αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος να δεχτώ αυτήν την πρόταση της ΕΡΤ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved