Ρούλα Κορομηλά: Έτσι σχολιάζει το μεγάλο φινάλε της Ελένης Μενεγάκη (Photos)
Media

Ρούλα Κορομηλά: Έτσι σχολιάζει το μεγάλο φινάλε της Ελένης Μενεγάκη (Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη έριξε αυλαία 1η Ιουλίου και… αποχώρησε από την τηλεόραση μετά από 30 χρόνια λαμπρής πορείας και όπως ήταν λογικό πολλοί celebrities σχολίασαν το μεγάλο της φινάλε στα social media, ανάμεσα στους επώνυμους ήταν και η σπουδαία παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά!

Η Ελένη Μενεγάκη έριξε αυλαία την 1η Ιουλίιου και αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της λέγοντας: «Να θυμάστε κάτι η ζωή συνεχίζεται και είναι όλο εκπλήξεις.. .Όπως έλεγε και ο φίλος μου ο Λάκης όταν η ζωή σταματήσει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος. Καλή συνέχεια εις το επανιδείν»!

Η Ελένη με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε το κοινό και… ξεκίνησε ένα νέο κύκλο στη ζωή της. Λίγες μέρες μετά το μεγάλο φινάλε της από την τηλεόραση έφυγε για τα Άχλα της Άνδρου με την οικογένειά της και στον επίγειο παράδεισό της απολαμβάνει μοναδικές στιγμές.


Και μπορεί την ημέρα που αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό να δέχθηκε πολλά μηνύματα και σχόλια επώνυμων φίλων της στο Instagram… λίγες μέρες όμως μετά το τέλος της από την τηλεόραση, η σπουδαία Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε μία υπέροχη κοινή τους φωτογραφία και με τον δικό της τρόπο έστειλε το μήνυμά της στην Ελένη Μενεγάκη...

Δες την φωτογραφία που πόσταρε στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved