Μπήκαμε στο σπίτι του Big Brother – O ρόλος Μικρούτσικου και Βαρθακούρη
Media

Μπήκαμε στο σπίτι του Big Brother – O ρόλος Μικρούτσικου και Βαρθακούρη

Βρεθήκαμε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, στο Μαρκόπουλο, και έχουμε όλες τις πληροφορίες για όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στη νέα εκδοχή του πιο δημοφιλούς reality show στον κόσμο.

Ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά projects παγκοσμίως επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μάλιστα φιλοδοξεί να αποτελέσει και δικό μας σπίτι.

Βρεθήκαμε, λοιπόν, στις εγκαταστάσεις της πολυτελούς βίλας που έχει στηθεί για να φιλοξενήσει τους 16 παίκτες του Big Brother και έχουμε όλο το ρεπορτάζ αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Καθισμένοι στον κήπο και με θέα την πισίνα, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης του reality show , ο Λοΐζος Ξενόπουλος και o Χρήστος Κόμπος μίλησαν στους δημοσιογράφους και μας έδωσαν μια γεύση των όσων θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας.

Το Big Brother επιστρέφει ενισχυμένο, καθώς πλέον θα βλέπουμε τους παίκτες να συμμετέχουν σε παιχνίδια και δοκιμασίες με χιούμορ και αγωνιώδη διάθεση, οι οποίες θα γίνονται εντός του σπιτιού λόγω covid-19. Παράλληλα, στις δοκιμασίες αυτές οι παίκτες θα λαμβάνουν έπαθλα ακόμη και χρηματικά!.

Οι συμμετέχοντες, επίσης, θα είναι εντελώς απομονωμένοι από το εξωτερικό περιβάλλον, καθώς δεν θα τους επιτρέπεται να έχουν στην κατοχή τους ούτε μολύβι και χαρτί, ή βιβλία και επιτραπέζια. Μιλάμε, συνεπώς, για το πλήρες isolation! Σκοπός του Big Brother, σύμφωνα με τα λεγόμενα των συντελεστών, είναι «να αποτυπώσει φωτογραφικά τι συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στην κοινωνία» και αποτελεί όπως μας είπαν «το απόλυτο κοινωνικό πείραμα». Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, το casting έχει γίνει πολύ προσεκτικά κι έχουν επιλεγεί άνθρωποι που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά ρεύματα και communities της χώρας.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ανέφερε και κάτι που δεν ίσχυε στους παλαιότερους κύκλους του reality. «Σαν τηλεθεατές θα ξέρουμε πολλά περισσότερα από αυτά που θα ξέρουν οι ίδιοι οι παίκτες». Ακόμη, είπε ότι αν και η απομόνωση από το εξωτερικό περιβάλλον θα είναι δεδομένη, θα υπάρχει μια μικρή πρόσβαση στα social media, κάτι που θα επιτευχθεί με το digital room, όπου θα υπάρχει και μια ελεγχόμενη διάδραση με το έξω.

Ο ρόλος του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ένα από τα πιο μεγάλα ονόματα του τηλεοπτικού γίγνεσθαι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αναλαμβάνει ενεργό δράση και θα έχει σχολιαστικό ρόλο στο live –μαζί με άλλα μέλη μιας επιτροπής τα ονόματα των οποίων δεν είναι γνωστά- αλλά και σε όλο το show. Κάτι που αναμφισβήτητα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφενός μεν γιατί ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα κάνει τηλεοπτικό comeback έπειτα από τόσα χρόνια κι αφετέρου γιατί αν μη τι άλλο είναι μετρ του είδους.

Ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης

Τα ηνία της παρουσίασης του Big Brother αναλαμβάνει ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος για το νέο βήμα που κάνει, αν και δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα όπως είπε. «Το ότι είχαμε μια τρίμηνη διακοπή λόγω συνθηκών, θεωρώ ότι είναι προς τεράστιο όφελος αυτής της εκπομπής. Όσες αλλαγές έγιναν είναι όλες πολύ υπέρ του παιχνιδιού». Ο Χάρης Βαρθακούρης, μάλιστα, ανέφερε ότι παρακολουθούσε με μανία το πρώτο Big Brother, ενώ άλλαξε ακόμη και τη συνδρομή του για να το βλέπει. Είναι, λοιπόν, ολοφάνερο ότι θα παρουσιάσει ένα tv show του οποίου ήταν μεγάλος fan. Ο ίδιος δεν αγχώνεται και είναι διατεθειμένος να δώσει το 100% του εαυτού του και υπογράμμισε ότι θα βάλει και το χιούμορ του μπροστά. Μάλιστα, σε κάποιες δοκιμασίες των παικτών θα δούμε και τον παρουσιαστή! Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι υπήρξαν παίκτες που παρόλο που θα έμπαιναν στο σπίτι, τελικά απορρίφθηκαν, καθώς εμφανίστηκαν πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

Oι παίκτες του Big Brother

Όπως μας είπαν, οι 16 (plus 4) προσωπικότητες που θα δούμε έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και είναι βέβαιο ότι ο τηλεθεατής θα βρει κάποιον με τον οποίο θα ταυτιστεί. Οι παίκτες είναι fresh και σε όλο το εύρος ηλικιών, με τον μικρότερο να είναι 19 ετών και τον μεγαλύτερο 54 χρόνων. Τα βιογραφικά τους προδίδουν πως έχουν ενδιαφέροντα στοιχεία και δεν υπάρχει κανένας αδύναμος κρίκος. Πρόκειται για προσωπικότητες που δεν έχουμε ξαναδεί σε reality και με ιδιαίτερα stories. Ωστόσο, υπάρχει μια παίκτρια με μια μικρή τηλεοπτική εμπειρία, καθώς έχει συμμετάσχει στο Deal. Oι υπόλοιποι, όμως, θα σε κάνουν να απορήσεις γιατί επέλεξαν να μπουν στο παιχνίδι του Μεγάλου Αδερφού. Θα φανταζόσουν καθηγήτρια από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο; Κι όμως!

Το Big Brother, λοιπόν, έρχεται ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο με πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας την 30η Αυγούστου. Οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν στο live της Κυριακής για το ποιος αποχωρεί, ενώ λόγω covid το show θα διαρκέσει περισσότερο και θα φτάσει μέχρι την περίοδο των Χριστουγέννων. Ακόμη, θα δούμε και προσθήκες ακόμη κι όταν το παιχνίδι θα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι κάμερες θα καταγράφουν 23 ώρες το 24ωρο. Ένας όμως θα καταφέρει να βγει νικητής και να φύγει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού έχοντας αντέξει τις απαιτήσεις του! Και γι’ αυτόν τον λόγο θα ανταμειφθεί με 100.000 ευρώ! Εμείς που ακούσαμε τον Big Brother να μας μιλάει ψαρώσαμε! Και ποιος ξέρει; Μπορεί να ψαρώσεις κι εσύ; Όταν ακούσεις το soundtrack του show πάντως μετά από τόσα χρόνια είναι σίγουρο πως θα ψηθείς!

Δες φωτογραφίες από την πολυτελή βίλα που θα φιλοξενήσει τους παίκτες του reality show και πάρε μια γεύση από το Big Brother 2020!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved