Σακελλαρόπουλος- Νέγκα: «Ο Μίνι Καύσωνας δεν φιλοδοξεί να αλλάξει τον πλανήτη»
Media

Σακελλαρόπουλος- Νέγκα: «Ο Μίνι Καύσωνας δεν φιλοδοξεί να αλλάξει τον πλανήτη»

Ο «Μίνι Καύσωνας» με παρουσιαστές το Μένιο Σακελλαρόπουλο και την Αθηναΐδα Νέγκα είναι η καινούργια πρωινή εκπομπή του Mega που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Η συνεργασία του Μένιου Σακελλαρόπουλου με την Αθηναϊδα Νέγκα χαρακτηρίστηκε «δίδυμο έκπληξη» ωστόσο οι ίδιοι δε συμφωνούν με αυτή την ταμπέλα.

Τι ακριβώς είναι η εκπομπή που παρουσιάζουν και ποια είναι η φιλοσοφία της; «Ο Μίνι Καύσωνας δεν κάνει παρέα με φιλοσόφους, δεν φιλοδοξεί να αλλάξει τον πλανήτη, δεν σκοπεύει να κουνήσει το δάχτυλο στον κόσμο», λέει ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και συνεχίζει: «Ερχεται όμως για να δείξει ότι όταν έχει κάποιος μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνει μπορεί να νικήσει τον καύσωνα. Έρχεται για να αφήσει μια γλυκιά γεύση, όπως το κοκκινιστό της μαμάς. Να επιβεβαιώσει ότι ιστορία γράφουν οι παρέες. Και αυτό είμαστε με την Αθηναΐδα. Μια παρέα που μπορεί να περάσει καλά και στο πλατό. Ελπίζω μόνο να μη διακόπτεται η εκπομπή από τα γέλια μας, κάτι που συνέβη πάμπολλες φορές στις πρόβες».

Η Αθηναΐς, από την πλευρά της, περιγράφει την κατάσταση λιγότερο λυρικά και απολύτως to the point: «Είναι μια καλοκαιρινή εκπομπή που έχει δύο παρουσιαστές λίγο πιο καθημερινούς από τους παρουσιαστές των πρωινάδικων και λίγο πιο τρελούς από τους αυστηρά δημοσιογραφικούς τύπους των ενημερωτικών πρωινών εκπομπών, θα μιλάμε όπως συνηθίζουμε, θα συζητάμε και θα γελάμε».

Το γέλιο, άλλωστε, βγήκε από τον παράδεισο και είναι αυτό που μοιράζονται μεταξύ τους οι καλές παρέες. Το επιβεβαιώνει και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος: «Θέλουμε να κάνουμε αυτό που κάνουν οι παρέες στις εξόδους τους. Να την απολαύσουμε την έξοδο, να χαλαρώσουμε, να συζητήσουμε σοβαρά και αστεία θέματα της ενημέρωσης, της ψυχαγωγίας, της ζωής, πράγματα που κάνουμε με τους φίλους μας. Και δεν πρόκειται για αγγαρεία, αλλά για μια αγάπη για το καλοκαίρι».

Όταν βάζεις δύο κορυφαίους στον χώρο τους να συνεργαστούν, πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να μην καπελώσει ο ένας τον άλλον; Πώς ξεκαθαρίζουν τους ρόλους και την ισοτιμία τους; Και τι θέλουν να περάσουν στο κοινό τους; Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος δίνει όλες τις απαντήσεις: «Έχουμε ξεκαθαρίσει -και σε αυτό συμφωνούμε απολύτως- ότι δεν θέλουμε μια εκπομπή με κλισέ, αυτά που μας προκαλούν εφιάλτες. Το "Απόψε αυτοσχεδιάζουμε", που θα έλεγε και ο Πιραντέλο, είναι βασικό συστατικό μας. Τρελαίνομαι για τις ατάκες της -φαρμακερές σε κάποιες περιπτώσεις- και θα την προκαλώ στον αέρα. Γιατί πέρα από τη σκαλέτα, αναγκαίο καλό ή κακό, θέλουμε να αφήσουμε ελεύθερο τον αυθορμητισμό και το χιούμορ μας, το δημοσιογραφικό μας κριτήριο, την άποψη, αλλά και τη φαντασία μας. Γιατί ναι, δεν φταίμε εμείς, η φαντασία μας τα φταίει: μας έπλασε όπως ήθελε αυτή. Θέλουμε λοιπόν με άνεση και απλότητα να φέρουμε τους τηλεθεατές στους υπέροχους κόκκινους καναπέδες μας. Και επιθυμούμε να κάνουμε μια όμορφη εκπομπή, που πρωτίστως θα αρέσει σε μας. Και η Αθήναις -της Αθηναΐδος- είναι κίνητρο!

Οχι κλισέ, όχι στημένα πράγματα, όλα αυθόρμητα, όπως είμαστε και Στη ζωή μας. Εμείς νομίζουμε ότι είμαστε κανονικοί άνθρωποι, δεν ζούμε σε έναν μικρόκοσμο, αυτό θέλουμε να το δείξουμε. Έχουμε επίσης συμφωνήσει ότι αν πάω να ξεφύγω πολύ, θα τραβάει γκέμια. Μην τη βλέπετε μόνο χαλαρή, είναι σιδηρά κυρία, αλλά με ευαισθησίες πολλές. Α, και για όσους τυχόν δεν το ξέρουν, το κορίτσι είναι εγγύηση. Το γνώριζα από πριν, το ανακαλύπτω ξανά με ανείπωτη χαρά! Είναι persona, σε κάποιες στιγμές μου θυμίζει τη Μαλβίνα και τότε την κοιτάζω άναυδος», είπαν στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved