Σακελλαρόπουλος-Νέγκα: «Ο πρωταθλητισμός απαιτεί τρομερές θυσίες»
Media

Σακελλαρόπουλος-Νέγκα: «Ο πρωταθλητισμός απαιτεί τρομερές θυσίες»

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και η Αθηναΐς Νέγκα κάνουν έναν καύσωνα, έστω και μίνι, να γίνεται απολαυστικός!

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και η Αθηναΐς Νέγκα κρατούν συντροφιά καθημερινά στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την πρωινή εκπομπή τους, Μίνι Καύσωνας, στο Mega, σε πρόσφατη συνέντευξή τους μίλησαν για την πορεία τους στο χώρο και τα όνειρα τους.

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος είναι καταξιωμένος αθλητικογράφος, με τεράστια παρουσία στα έντυπα και στην τηλεόραση, πολυγραφότατος συγγραφέας, με 17 βιβλία μέσα σε 17 χρόνια (με πιο πρόσφατο το Πικρό Γάλα) και με ένα βιογραφικό γεμάτο με επιτυχίες και αποκλειστικότητες μέσα στα 40 χρόνια καριέρας του, που ο ίδιος τα χαρακτηρίζει ταξίδι που μοιάζει με ταινία του Σπίλμπεργκ: «Ένα "αλητάκι" από τη Φρεαττύδα του Πειραιά, γιος ενός φτωχού δημόσιου υπάλληλου και μιας νοικοκυράς, της κυρα-Βενετίας, κατάφερα να κάνω όσα ονειρεύτηκα. Γιατί αυτός ήμουν και είμαι ακόμα: κυνηγός ονείρων. Ποιος να πίστευε εκείνο το ξανθό αγόρι, αν του έλεγε ότι θα δουλέψει στο κορυφαίο κανάλι της χώρας αλλά και στα μεγαλύτερα Μέσα της;». Το ξανθό αγόρι όμως δεν βρέθηκε τυχαία στην κορυφή και αν τον ρωτήσεις τι ξεχωρίζει από τα άπειρα πράγματα που έχει κάνει θα σου απαντήσει: «Ο πρωταθλητισμός απαιτεί τρομερές θυσίες, δεν είναι το ιλουστρασιόν της οθόνης.

Ματώνεις, υποφέρεις, πονάς. Ήξερα ότι πρέπει να αντέξω. Έκλεισα τα μάτια και προχώρησα, γράφοντας -εκατομμύρια λέξεις- και μαντάροντας. Αρα, δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω τους "ορόφους". Μόνο το ντεκόρ άλλαζε. Εφημερίδα, τηλεόραση, ραδιόφωνο, βιβλία, αυτοί είναι οι όροφοι στη ζωή μου. Και ο καθένας έχει τη μαγεία του. Είμαι ευγνώμων που επισκέφτηκα όλους τους ορόφους».

Η Αθήναις Νέγκα είναι επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος με μακρά πορεία σε περιοδικά, από τη λαμπρή εποχή τους, συγγραφέας και ανατρεπτική τηλεπερσόνα με πιο πρόσφατη εκπομπή το Nega Talk, το talk show που παρουσίαζε στο Μega και διακόπηκε απότομα λόγω Covid-19. «Αυτή η εκπομπή ήταν κάτι που έφτιαξα, το διασκέδασα. Με ευχαριστεί που ήρθαν άνθρωποι που δεν μιλάνε εύκολα σε talk show ν και έμειναν καλές εντυπώσεις από αυτές τις συνεντεύξεις. Το αγάπησα το Nega Talk, αλλά η περιοδική αναμπουμπούλα είναι η χαρά της ζωής», περιγράφει η ίδια. Αν τη ρωτήσεις τι προτιμάει απ' όλα όσα κάνει, γράψιμο, ραδιόφωνο ή τηλεόραση, εκείνη θα σου απαντήσει: «Σαφώς το ραδιόφωνο μου ταιριάζει περισσότερο. Αγαπώ να γράφω, πάντως. Αυτή είναι η πρώτη, βασική και αγαπημένη μου απασχόληση και ίσως το να γράφω σε περιοδικά, εφημερίδες κ.λπ. με έχει ταΐσει περισσότερα χρόνια όμως, έντυπα πλέον δεν υπάρχουν. Μεγάλη απογοήτευση. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο με έχει ψυχολογικά ταλαιπωρήσει αυτή η συνειδητοποίηση».

Όσον αφορά την τηλεόραση, η Αθήναις έχει ξεκάθαρη άποψη: «Δεν με ενδιαφέρει να γαντζωθώ, ίσως επειδή ξέρω πως είναι πολύ ευκαιριακή δουλειά. Δεν είμαι καθαρόαιμη παρουσιάστρια χρυσών συμβολαίων, μου αρέσει να δημιουργώ και από εκεί και πέρα προχωράω. Θα χαρώ να ξανακάνω συνεντεύξεις και θα χαρώ εξίσου να στηρίξω μια εκπομπή και να την παρουσιάσει κάποιος άλλος, εξάλλου, συνήθως αυτό κάνω. Έχω προτείνει στο κανάλι πέντε εκπομπές για άλλους παρουσιαστές», είπαν στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved