Τάκης Γιαννούτσος: Το άγχος για το ξεκίνημά του στην τηλεόραση
Media

Τάκης Γιαννούτσος: Το άγχος για το ξεκίνημά του στην τηλεόραση

Ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης παρουσιάζουν στην ΕΡΤ1 την εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» κι έτσι ο Τάκης Γιαννούτσος μίλησε για αυτό το βήμα.

Mαζί με τον Θοδωρή Βαμβακά­ρη είστε ραδιοφωνικό δίδυ­μο από το 1997. Πώς πήρα­τε την απόφαση να γίνετε και τηλεοπτικό δίδυμο;

Δεν ήθελε και πολλή σκέψη. Άλλωστε, πολλές φορές μας ζητήθηκε από διάφορα κανάλια να μεταφέρουμε τη ραδιοφωνική μας εκπομπή στην τηλεόραση. Το «Νύχτα θα φύγουμε» στον ΑΝΤ1, πριν από κάποια χρόνια, ήταν μία τέτοια περίπτωση, αλλά δεν πέτυχε και φύγαμε όπως έλεγε ο τίτλος... Τώρα, νομίζω, ότι πετύχαμε την κατάλληλη στιγμή.

Είναι εύκολο να κρατηθεί μία επαγγελμα­τική σχέση 23 χρόνων, όπως η δική σας;

Στη δική μας περίπτωση, το βλέπετε. Είναι πα­νεύκολο. Αν υπάρχει σεβασμός, αγάπη και ήθος... λύθηκε η εξίσωση.

Ποια πλεονεκτήματα του Θοδωρή είναι μειονεκτήματα δικό σου;

Η μνήμη του είναι σίγουρα το ατού του και το δικό μου μειονέκτημα. Οι γάτες του επίσης. Αν και αλλεργικός στις γάτες, είναι οι μοναδικές που δεν μου φέρνουν αλλεργία.

Πώς προέκυψε π ιδέα για την εκπομπή στην ΕΡΤ1, «Αυτός και ο άλλος», αλλά και ο τίτλος της;

Η ιδέα του να μεταφέρουμε τη ραδιοφωνική μας εκπομπή στην τηλεό­ραση, αν και δύσκολη, υπήρχε πολλά χρόνια. Ακούγεται εύκολο, μιας και το κάνουμε 23 χρόνια, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο τίτλος,'πά-λι, έπεσε ως ιδέα από την ΕΡΤ. Δεν τρελαθήκαμε στην αρχή, αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο φαίνεται η ίντριγκα που κρύβει.

Υπήρχε άγχος για αυτό το νέο ξεκίνημα στην τηλεόραση;

Πάντα υπάρχει άγχος. Άλλο το μέσον, άλλο το κοινό, άλλο το στήσιμο, άλλη η αμεσότητα... Είναι όλα διαφορετικά.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved