Θοδωρής Βαμβακάρης: Η απόφαση να κάνει τηλεόραση και το άγχος του
Media

Θοδωρής Βαμβακάρης: Η απόφαση να κάνει τηλεόραση και το άγχος του

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος παρουσιάζουν στην  ΕΡΤ1 την εκπομπή «Αυτός και ο άλλος». Αλήθεια ήταν δύσκολη ή εύκολη απόφαση η είσοδος στην μικρή οθόνη;

Μαζί με τον Τάκη Γιαννούτσο είστε ραδιοφωνικό δίδυμο από το 1997. Πώς πήρατε τπν απόφαση να γίνετε και τηλεοπτικό δίδυμο;

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κά­νουμε τηλεόραση.Έχει προηγηθεί μία εκπομπή στο Τempo και το «Νύχτα θα φύγουμε» του ΑΝΤ1. Η απόφαση δεν ήταν δύσκολη γιατί εφόσον υπάρχει η καλή συνεργασία μεταξύ μας στο ραδιόφωνο, πιστέψαμε ότι αυτό θέτει τις βάσεις και για μία επιτυ­χημένη τηλεοπτική εκπομπή. Βέβαια, υπάρχουν και άλλες προϋπο­θέσεις για την τηλεοπτική επιτυχία, που μερικές φορές δεν περνά­νε από το χέρι του παρουσιαστή, με κυριότερη το να αρέσει η εκπομπή στους τηλεθεατές. Ευτυχώς μέχρι τώρα και η τηλεθέαση του «Αυτός και ο άλλος» αλλά και οι κριτικές του κόσμου για την εκπο­μπή είναι πολύ ενθαρρυντικές.

Είναι εύκολο να κρατηθεί μία επαγγελματική σχέση 23 χρό­νων, όπως η δική σας;

Είναι εύκολο, αν αυτό γίνεται με φυσικό τρόπο και με βάση τη χη­μεία. Αν γίνεται αναγκαστικά, δεν μπορεί να αντέξει στον χρόνο. Εμείς είμαστε φίλοι και στην προσωπική μας ζωή, γεγονός που έχει βοηθήσει πολύ και στη συνεργασία μας.

Ποια πλεονεκτήματα του Τάκη είναι μειονεκτήματα δικά σου;

Το ότι είναι συνεπής στα ραντεβού του. Η δική μου σχέση με τον χρόνο είναι μια σχέση αδρεναλίνης που μερικές φορές με κάνει ασυνεπή.

Πώς προέκυψε η ιδέα για τπν εκπομπή στην ΕΡΤ 1, «Αυτός και ο άλλος», αλλά και ο τίτλος της;

Ήταν μια δική μας ιδέα, την οποία παρουσιάσαμε στην ΕΡΤ και της άρεσε. Ο τίτλος ήταν ιδέα της ΕΡΤ. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή μας φάνηκε λίγο εκκεντρικός. Αλ­λά γρήγορα διαπιστώσαμε ότι εί­ναι πολύ πετυχημένος και μας δίνει περιθώριο να «παίξουμε» μαζί του όπως κάνουμε, για παράδειγμα, με την αλλαγή των θέσεων μας κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Υπήρχε άγχος για αυτό το νέο ξεκίνημα στην τηλεόραση;

Υπήρχε το άγχος της ευθύνης ότι αυτή η εκπομπή προβάλλεται από τη δημόσια τηλεόραση. Ο τηλεθεα­τής που βλέπει ΕΡΤ το κάνει για συ­γκεκριμένο λόγο και αυτόν τον λό­γο οφείλει ο κάθε παρουσιαστής, αρχικά, να τον σεβαστεί. Στη συνέ­χεια να τον εμπλουτίσει με στοιχεία της τηλεοπτικής προσωπικότητας του, πάντα με γνώμονα ότι πρόκει­ται για δημόσιο μέσο ενημέρωσης.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved