Άγριες Μέλισσες: Εξαφάνιση-Βόμβα στο Διαφάνι
Media

Άγριες Μέλισσες: Εξαφάνιση-Βόμβα στο Διαφάνι

Ο πρώτος κύκλος της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έφτασε στο τέλος του και οι συντελεστές της ήδη ετοιμάζουν με πυρετώδεις ρυθμούς τον επόμενο, που θα αρχίσει να προβάλλεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Ένας δεύτερος κύκλος που αναμένεται να είναι πιο ανατρεπτικός, καθηλωτικός καιδιαφορετικός από τον πρώτο. Ανάμεσα σε άλλα, η ιστορία που θα μας απασχολήσει είναι και η φυγή της Δρόσως από το Διαφάνι όταν δώσει το παιδί της στην Ασημίνα.

Μέ ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέαασπς, αποχαιρέτησαν οι συντελεστές της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η σκηνή που επέλεξε η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη για να κλείσει αυτός ο κύκλος. Συγκεκριμένα, με τπν απόφαση του Δούκα να δώσει στον εγγονό του το όνομα του αδικοχαμένου του γιου, Σέργιου Σεβαστού, τον οποίο σκότωσε η μητέρα του εγγονού του.

Όσον αφορά τώρα τις εξελίξεις του δεύτερου κύκλου της σειράς, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με το νέο πρόγραμμα του σταθ­μού τον Σεπτέβριο, ο ερχομός αυτού του μωρού θα επηρεάσει τη ζωή όλων των ηρώων. Ας πά­ρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Μυρ­σίνη και ο Δούκας είναι τρισευτυχισμένοι με τον ερχομό του εγγονού τους αλλά και με το γεγο­νός πως θα συνεχιστεί το όνομα της οικογένειας. Οι δυο τους αφήνουν για λίγο στην άκρη όσα τους στενοχωρούν και τους βασανίζουν και χαίρονται που το σπίτι τους υποδέχθηκε ένα νέο μέλος. Χα-ρουμενος, βέβαια, είναι και ο Νικηφόρος, παρόλο που αισθάνεται λίγο αμήχανα, μιας και αυτό το παιδί το έφερε στον κόσμο η Δρόσω και όχι η σύζυγος του η Ασημίνα. Η τελευταία, από την άλλη, βλέποντας το σχέδιο της πεθεράς της να υλοποιείται, δεν πρόλαβε να το συνειδητοποιή­σει.

Η κοπέλα προσποιείται στα μέλη της οικογένειας του συζύγου της πως λάμπει από ευτυ­χία, μιας και κανείς δεν πρέπει να αντιληφθεί το μυστικό της, όμως π ίδια δεν μπορεί να απο­δεχθεί αυτό που συμβαίνει. Η Ασημίνα δεν αισθάνεται αυτό το παιδί δικό της, ενώ κάθε φορά που ώ κοιτάζει θυμάται την προδοσία του άντρα της αλλά και της ίδιας της αδελφής της. Φυσι­κά, όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί μεγάλη αμηχανία και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα σε εκείνη και στον Νικηφόρο. Το πιο τραγικό πρόσωπο, όμως, αυτής της ιστορίας είναι η Δρόσω. Η κοπέλα, αντικρίζονταςτον γιο της, σκέφτηκε να τα τινάξει όλα στον αέρα και να τον μεγαλώ­σει εκείνη, αλλά προκειμένου να μην πληγώσει πάλι την αδελφή της αποφάσισε να πληγωθεί η ίδια και να αποχωριστεί το παιδί της.

Η Δρόσω, όπως θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επει­σόδια της δεύτερου κύκλου, χάνει και την ψυχολογική στήριξη της Ελένης και μένει μόνη, Όλη αυτή η κατάσταση, ωστόσο, την κάνει ακόμα πιο σκληρή μέσα της και συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί άλλο να ζήσει στο Διαφάνι, σύμφωνα με το my tv. Αυτός ο τόπος το τελευταίο διάστημα μόνο δυστυχία της έχει προσφέρει. Η ίδια επιθυμεί μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και να ξεφύγει από το χωριό αυτό και από τους ανθρώπουςτου! θέλει να φύγει μακριά και να εξαφανιστεί από όλους.Όσο μένει σε αυτό το χωριό τόσο μεγαλώνει η πληγή μέσα της που μένει μακριά από τον γιο της.Έτσι θε­ωρεί πως πρέπει να αναζητήσει την τύχη της μακριά ελπίζοντας να καταφέρει να αφήσει πίσω της όσα έγιναν τον τελευταίο χρόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved