Οι ζωντανές εκπομπές που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν στον Alpha
Media

Οι ζωντανές εκπομπές που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν στον Alpha

Δεν είναι μία, δεν είναι δύο, αλλά τρεις οι ζωντανές εκπομπές του Alpha που τη φετινή σεζόν ήρθαν πρώτες στην προτίμηση των τηλεθεατών.

Η πρωινή καλημέρα από το «Ηappy Day στον Alpha» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή μπήκε σε χιλιάδες σπίτια και αγαπήθηκε πολύ. Η Σταματίνα και η παρέα της γέμιζαν την ημέρα με θετική διάθεση, ενημέρωση, χαμόγελο και πολύ χρώμα. Το δυναμικό τηλεοπτικό κοινό 18-54 έδειξε την προτίμησή του στο «Ηappy Day» καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, χαρίζοντάς του την πρώτη θέση στη ζώνη προβολής του (με 15.9%).

Τα Σαββατοκύριακα, ο Νίκος Μάνεσης μας ταξίδεψε στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μας ενημέρωσε για την επικαιρότητα και τις εξελίξεις με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει. Την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» παρακολούθησαν 1.472.000 τηλεθεατές έστω και για 1 λεπτό.

Στην ίδια διάθεση με το τηλεοπτικό κοινό ήταν και η Ναταλία Γερμανού, αφού «Καλύτερα δε γίνεται!» από το να είναι Σαββατοκύριακο και να παρακολουθείς την αγαπημένη σου εκπομπή στην τηλεόραση. Η Ναταλία και η παρέα της συνέχισε να έχει τον πιο δημοφιλή καναπέ στα τηλεοπτικά Σαββατοκύριακα, και τερμάτισε τη σεζόν πρώτη στη ζώνη προβολής της στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό.

Οι ετοιμασίες για τη νέα σεζόν προχωράνε και ήδη ενισχύεται το πρόγραμμα με ζωντανές εκπομπές, που φαίνεται πως οι τηλεθεατές προτιμούν.

Οι νέες εκπομπές θα έχουν στοιχεία infotainment αλλά και καθαρής, σύγχρονης ψυχαγωγίας. Ήδη έχει γίνει γνωστός ο τίτλος της νέας, infotainment εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη που θα προβάλλεται καθημερινά στις 11:00 το πρωί. «Ώρα για Μελέτη» με την Ελεονώρα Μελέτη σε μια εναλλακτική σύμπραξη με τον «ενορχηστρωτή» της εκπομπής και κυρίαρχο νικητή της σεζόν που πέρασε, Νίκο Μάνεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved