Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για τη νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ 1 «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», που θα αρχίσει να προβάλλεται από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης θέλει να επενδύσει στην παραγωγή της ελληνικής μυθοπλασίας και γι' αυτόν τον λόγο έχει εγκρίνει ήδη τρεις σειρές. Μία από αυτές φέρει τον τίτλο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και βασίζεται στο κροατικό φορμάτ «Kud puklo da pulko» ή αλλιώς «No matter what» (μτφρ.: «Ό,τι κι αν συμβεί»), που θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα στην prime time ζώνη. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Αγγέλου Χασάπογλου («Πολυκατοικία», «Με τα παντελόνια κάτω», «Μην ψαρώνεις» κ.ά.) και το «τιμόνι» της σκηνοθεσίας κρατά ο Ανδρέας Μορφονιός («Ευτυχισμένοι μαζί», «Το σόι σου», «Σπίτι είναι» κ.ά.).

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Μytv», για κάποιους από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν έρθει σε συμφωνία οι Πέτρος Φιλιππίδης, Αλέξανδρος Μπoυρδούμης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Πηνελόπη Πλάκα, Πηνελόπη Πιτσούλη, με τη στελέχωση του καστ να βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν σύντομα και θα πραγματοποιηθούν εντός και εκτός Αττικής.

Η ιστορία

Η ιστορία της σειράς έχει στο επίκεντρο τρία ξαδέρφια που δέχονται μια ξαφνική κληρονομιά από τον παππού τους. Αρχικά, θεωρούν ότι τους έχει αφήσει το αγροτόσπιτο και το κτήμα του, αλλά στο άνοιγμα της διαθήκης μαθαίνουν πως έχουν να πάρουν και μερικά εκατομμύρια ευρώ.

Για να συμβεί αυτό, όμως, πρέπει να τηρήσουν έναν όρο, να ζήσουν για έναν ολόκληρο χρόνο στο χωριό τους, χωρίς να το εγκαταλείψουν για περισσότερο από 24 ώρες. Αν δεν τα καταφέρουν, η περιουσία του παππού θα πάει στην κοινότητα, δηλαδή στους ανθρώπους του χωριού, οι οποίοι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να οδηγήσουν στην έξοδο από το χωριό τα τρία ξαδέρφια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved