Elif: Η Ελίφ παίζει βιολί στο πάρκο και μαζεύει χρήματα
Media

Elif: Η Ελίφ παίζει βιολί στο πάρκο και μαζεύει χρήματα

Τι θα δούμε την Παρασκευή 24/7/20 στη σειρά Elif;

Η Μελέκ θα δουλέψει στο σπίτι και ο Γιουσούφ θα της μιλήσει για την ιδέα του σχετικά με το βιβλιοπωλείο. Η Μελέκ θα ενθουσιαστεί με την ιδέα και θα του πει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει. Η Σιταρέ ξεκινάει τη δουλειά στο κλαμπ και γυρνάει χαράματα στο σπίτι.

Δεν ξέρει πως θα συνεχίσει να το κάνει κρυφά κάθε βράδυ. Το πρωί η Μελέκ θέλει να την πάρει μαζί της στο εργαστήρι ραπτικής αλλά εκείνη είναι πολύ κουρασμένη. Κρύβει όμως την αλήθεια για το συμβόλαιο της με το κλαμπ. Η Μελέκ καταφέρνει να την πείσει να πάνε μαζί στη δουλειά. Η Ελίφ και η Ιντζί το σκάνε από το σπίτι μαζί με το βιολί. Η Ελίφ παίζει βιολί στο πάρκο και μαζεύει χρήματα. Τα κοριτσάκια αποφασίζουν να το κάνουν και την επόμενη μέρα. Στο εργαστήρι ραπτικής η Σιταρέ μαγειρεύει πολύ αργά γιατί είναι κουρασμένη. Η Μελέκ τη ρωτάει γιατί είναι τόσο κουρασμένη και η Σιταρέ της λέει πως δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

Η Σιταρέ μαγειρεύει καλά και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Ο Ορχάν και η Μελέκ βοηθάνε τον Γιουσούφ να ετοιμάσει το καφέ – βιβλιοπωλείο. Ο Γιουσούφ είναι ενθουσιασμένος. Ο Ορχάν του λέει πως είναι ενθουσιάσμενος επειδή θα περνάει περισσότερο χρόνο μαζί με τη Μελέκ και ο Γιουσούφ ντρέπεται. Ο Γιουσούφ νιώθει την οικογένεια Εμίρογλου σαν δική του οικογένεια. Ο Ορχάν έχει καταλάβει τα αισθήματα του φίλου του για τη Μελέκ. Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν η Ελίφ και η Ιντζί δεν θέλουν να πάνε μαζί της στο βιβλιοπωλείο. Μόλις φεύγει η Μελέκ, η Ελίφ και η Ιντζί πηγαίνουν ξανά στο πάρκο για να παίξουν βιολί και να βγάλουν χρήματα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved