Αυτά είναι τα τηλεπαιχνίδια που θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν
Media

Αυτά είναι τα τηλεπαιχνίδια που θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Τηλεπαιχνίδια: Οι τηλεοπτικοί σταθμοί ποντάρουν πολλά στα παιχνίδια που θα πέσουν στην αρένα της τηλεθέασης

Οι υπεύθυνοι των καναλιών διαμορφώνουν τα προγράμματα που θα δούμε με την έλευση της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Από αυτά δεν γίνεται να λείπουν μερικά από τα αγαπημένα και επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια, καθώς επίσης και κάποια καινούργια, που έχουν σκοπό να μοιράσουν πολλά δώρα και χιλιάδες ευρώ!

«Rouk - Zouk» - ΑΝΤ1

Το τηλεπαιχνίδι «Rouk - Zouk» επέστρεψε πριν από τέσσερα χρόνια, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να δίνει καθημερινά, στις 15.00, το σύνθημα για τις πιο απολαυστικές στιγμές, με τις πιο ευρηματικές ομάδες. Το τηλεπαιχνίδι, από την πρώτη στιγμή που ξαναβγήκε στον «αέρα», αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές και γι΄ αυτόν τον λόγο συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά.
Πέρα από τα γνώριμα παιχνίδια, εμπλουτίζεται και με καινούργια χαρίζοντας περισσότερο γέλιο και διασκέδαση στους παίκτες και στους τηλεθεατές. Πρόσφατα η ηθοποιός - παρουσιάστρια γύρισε τα πρώτα επεισόδια που θα δούμε στις οθόνες μας από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ η παραγωγή συγκεντρώνει τις αιτήσεις συμμετοχών.

«Still Standing» - ΑΝΤ1

Το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου εδώ και τρία χρόνια είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα και απρόβλεπτα καθημερινά τηλεπαιχνίδια γνώσεων.
Έτοιμο να φρεσκάρει τις γνώσεις, να ομορφύνει τα απογεύματα μας, το «Still Standing» έρχεται, για τέταρτη συνεχή σεζόν, με νέες και πιο δυνατές στιγμές.
Η διαδικασία παραμένει ίδια. Ένας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος.
Η παρουσισστρια, εδώ και λίγο καιρό, έχει αρχίσει ήδη γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων, ενώ η παραγωγή συγκεντρώνει αιτήσεις για συμμετοχή.

«Taxi»-ΑΝT1

Ο ΑΝΤ1, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν ξαναβγάζει στον «αέρα», με μία πρωτότυπη προσέγγιση, ένα ακόμα αγαπημένο τηλεπαιχνίδι από το παρελθόν.
Αναφερόμαστε στο τηλεπαιχνίδι δρόμου «Taxi», που εκτελεί κανονικά... δρομολόγια, και όποιος επιβιβάζεται σε αυτό πρέπει να απαντήσει σωστά σε μια σειρά ερωτήσεων κερδίζοντας πολλά χρήματα. Αν εξαντλήσει τις βοήθειες και απαντήσει λάθος πρέπει να αποβιβαστεί από το κίτρινο όχημα. Το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι είχαν παρουσιάσει στο παρελθόν ο Μάρκος Σεφερλής και η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ στη νέα του εκδοχή θα το παρουσιάσει ο κωμικός και ραδιοφωνικός παραγωγός Αλέξανδρος Τσουβέλας. Ο τελευταίος, μάλιστα, έχει συνεργαστεί με επιτυχία με τη διαδικτυακή πλατφόρμα του σταθμού, το Νetwix. Να σημειωθεί ότι, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ξεκαθαριστεί η συχνότητα προβολής του τηλεπαιχνιδιού.

«Ο πιο αδύναμος κρίκος» - ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ, φέτος, έφερε ξανά στη χώρα μας το παγκοσμίου φήμης τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος, σημειώνοντας άκρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.
Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και του χρόνου. Σε αυτό το παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την «αλυσίδα» κάτω από την πίεση του χρόνου. Σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό του σταθμού, «Ο πιο αδύναμος κρίκος» θα συνεχίσει να προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

«Deal» - Alpha

Το «Deal» επέστρεψε για τέταρτη σεζόν στον Alpha , έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα, προκειμένου να γεμίσει τα απογεύματα με αδρεναλίνη, ρίσκο και περισσότερα από 60.000 ευρώ. Η ανταπόκριση που γνώρισε το τηλεπαιχνίδι έφερε χαμόγελα ικανοποίησης στους ιθύνοντες του σταθμού και στον Χρήστο Φερεντίνο, οι οποίοι αποφάσισαν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Δηλαδή ο παρουσιαστής να υποδέχεται στο εντυπωσιακό πλατό 22 παίκτες που θα βρίσκονται απέναντι από τον τραπεζίτη με στόχο να πετύχουν το καλύτερο δυνατό Deal. Τα κόκκινα κουτιά κρύβουν πολλά ποσά και το άνοιγμα τους υπόσχεται συναισθηματικές εκρήξεις και συγκινήσεις.

«Τροχός της τύχης» - Star

Το πιο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι της Αμερικής, που έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία και στην ελληνική τηλεόραση, θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στο Star για έβδομη χρονιά. Ο «Τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη πρόκειται να επιστρέψει ανανεωμένος και ακόμα πιο συναρπαστικός για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, μετρητά και ένα μεγάλο έπαθλο, δηλαδή το αυτοκίνητο. Ο παρουσιαστής, για μία ακόμη σεζόν, θα έχει στο πλευρό του την εντυπωσιακή Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών. Μάλιστα, όπως κάθε χρόνο, το παιχνίδι θα υποστεί τονωτικές ενέσεις ανανέωσης για να διατηρήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

«A Question of Sport» - ΕΡΤ1

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ προχώρησε στην έγκριση ενός ακόμα τηλεπαιχνιδιού και, μάλιστα, με αθλητικό περιεχόμενο. Πρόκειται για το «A Question of Sport», που είναι γνωστό και επιτυχημένο πρόγραμμα παγκοσμίως, μετρώντας πολλά χρόνια στον τηλεοπτικό «αέρα». Tην παρουσίαση του πρόκειται να αναλάβει ο Γιώργος Λέντζας, ενώ η πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού προγραμματίζεται με την έναρξη της νέας σεζόν και, μάλιστα, θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

«Δες και βρες» - ΕΡΤ1

Πριν από περίπου δύο μήνες η ΕΡΤ 1 πρόσθεσε στο πρόγραμμα της το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες» με τον Νίκο Κουρή στον ρόλο του παρουσιαστή. Η πρωτοτυπία του συγκεκριμένου προγράμματος είναι ότι δεν τεστάρει μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία. Και αυτό γιατί οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις. Η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης και ο ηθοποιός - παρουσιαστής είναι ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους και έχουν σκοπό να τη συνεχίσουν και με την έναρξη της νέας σεζόν!

MEGA & ΟΡΕΝ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved