8 λέξεις: Ο Μιχαήλ έχει κάνει φόνο και αποκαλύπτεται ποια έχει σκοτώσει
Media

8 λέξεις: Ο Μιχαήλ έχει κάνει φόνο και αποκαλύπτεται ποια έχει σκοτώσει

Η νέα σεζόν των «8 λέξεων» θα συναρπάσει το κοινό.

Ένα ερώτημα πλανάται πάνω από τους ήρωες των «8 λέξεων» από την αρχή της σεζόν... Δεν είναι άλλο από το γιατί ο Μάρκος Καλλέργης εξαφανί­στηκε από προσώπου γης. Ο μεγάλος του γιος έδειχνε να ξέρει, καθώς μάλιστα ήταν και σε συνεχή επικοινωνία μαζί του, σε αντίθεση με τον μικρό του, τον Οδυσσέα, αλλά και τη γυ­ναίκα του Ναυσικά, που αγνοούσαν καθ' όλα την ύπαρξη του.

Σύμφωνα λοιπόν με το Τν24, στον δεύτε­ρο κύκλο της πετυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, θα αποκαλυφθεί πως πριν λίγα χρόνια ο Μι­χαήλ Καλλέργης, χωρίς κανένα δισταγμό, είχε σκοτώσει την ερωμένη του πατέρα του, Μάρ­κου, στο σπίτι τους στην Κέρκυρα. Λίγα λε­πτά αργότερα, ο Μάρκος επέλεξε να φύγει μα­κριά, προκειμένου να πέσουν πάνω του όλες οι υποψίες της αστυνομίας. Με τη φυγή του δεν κάλυψε μόνο τον φόνο που διέπραξε ο γιος του αλλά ταυτόχρονα προστάτευσε και την πολιτική του καριέρα που άκμαζε.

Το γεγονός αυτό, λοιπόν, δεν θα αργήσει να βγει στην επιφάνεια και πρώτη από όλους φαίνεται πως θα το μάθει η Ναυσικά, θα μάθει χωρίς κανέ­να Δισταγμό κάθε λεπτομέρεια από το φριχτό εκείνο βράδυ που άλλαξε το μέλλον της οικογένειας Καλλέργη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Ο Μιχαήλ θα είναι αυτός που θα την ενημερώσει. Η δυναμική ηρω­ίδα θα κλονιστεί από τα νέα που θσ φτάσουν στα αυτιά της, ενώ όταν μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το αποτρόπαιο έγκλημα του γιου της, θα αναθεωρήσει τη στάση της απέ­ναντι στον Μάρκο.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει γίνει γνωστό αν η αποκάλυψη αυτή θα φτάσει μέχρι και την αστυνομία ή αν θα περιοριστεί στον κύκλο της οικογένειας. Οι άκρως ανανεωμένες «8 λέξεις» θα επι­στρέψουν στην οθόνη των τηλεθεατών τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ή τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου σε μια προσπάθεια της παραγωγής να «τραβήξει» από νωρίς το τηλεοπτικό κοινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved