Επέλαση realities και talent shows τη νέα σεζόν - Όλες οι λεπτομέρειες
Media

Επέλαση realities και talent shows τη νέα σεζόν - Όλες οι λεπτομέρειες

Τάλεντ σόου και ριάλιτι παιχνίδια θα μονοπωλήσουν και πάλι πολλές ώρες προγράμματος στα κανάλια από το φθινόπωρο. Οι προετοιμασίες είναι γοργές και στόχος των ανθρώπων των τηλεοπτικών σταθμών είναι να προλάβουν μια δεύτερη έξαρση του κορονοϊού, που ενδεχομένως να τινάξει τα σχέδια τους στον αέρα.

Μόδα, μαγειρική, συγκατοίκηση, πίστα, έρωτας... Η νέα σεζόν έχει προγράμματα για κάθε γούστο και κάθε επίπεδο και, απ' ό,τι φαίνεται, το ριάλιτι ήρθε και πάλι για να μείνει!

Το κανάλι που έκανε και πάλι μό­δα τα ριάλιτι προγράμματα, επα­ναφέροντας παλιές επιτυχίες στο σήμερα και ανανεώνοντας την επα­φή τους με το κοινό, φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει την ίδια συνταγή και τη νέα σε­ζόν. Εντατικό είναι τα γυρίσματα του «GNTM», που επιστρέφει για την 3η σε­ζόν του, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή και αγοριών μο­ντέλων (ή υποψήφιων μο­ντέλων). Μετά την αποχώ­ρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η κριτική επι­τροπή, εκτός από τους Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό, αποκτά και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ σύμβουλος των παικτών αναλαμβάνει το μο­ντέλο Γιώργος Καράβας. Ετοιμα­στείτε για νέες δοκιμασίες, αλλά και διαφορετική δυναμική, καθώς πλέον θα συγκατοικούν κορίτσια και αγόρια! Οι οντισιόν ξεκίνησαν εδώ και εβδομάδες και στόχος της παραγωγής είναι να «φορτώσει» πολλά επεισόδια μες στο καλοκαίρι, ώστε με το ξεκίνημα της σεζόν σχεδόν όλο το πρότζεκτ να είναι έτοιμο και να μην κινδυνέψει με διακοπή! Φυσικά συνεχίζεται το «Shopping star» της Βίκυς Καγιά, η συνήθεια που έγινε λατρεία στη μεσημβρινή ζώνη, με τη διαφορά ότί φέτος στα μαγαζιά τις παίκτριες θα υποδέχονται πωλήτριες που θα φορούν μάσκα!

Στο β' μισό της σεζόν θα δούμε και τον νέο κύκλο του «MasterChef». Τα γυρίσματα της 5ης σεζόν ξεκινούν τον Σεπτέμβριο (λίγο νωρίτερα από πέρυσι), ώστε μια ενδεχόμενη έξαρση της πανδημίας να μη σταθεί εμπόδιο στο πρόγραμμα. Οι τρεις σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καθώς και όλη η παραγωγή είναι μια δεμένη ομά­δα, που τηρεί τα μέτρα και δου­λεύει σε ελεγχόμενο περιβάλλον, ώστε να μη διακοπούν τα γύρισματα ούτε λεπτό και η τροφοδοσίας του προγράμματος με νέα επει­σόδια να είναι αδιάλειπτη. Επιπλέον, το κανάλι έχει αποκτήσει το δικαιώματα μετάδοσης του «Dancing with the stars» και, ενώ αρχικά υπήρχε η σκέψη να βγει Μάρτιο, προς το παρόν τα σχέδια έχουν παγώσει. Ο λόγος; Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ, με μεγάλο πλατό, που για να βγει καλό θέλει σωστή προετοιμασία, στήσιμο και παρουσία κοινού και αυτή η στιγμή δεν είναι για να παίρνει κανείς ρίσκο.

Πρωταθλητής των ριάλιτι παιχνιδιών και τάλεντ σόου θα είναι τη χρονιά 2020-2021 το κανάλι του Νέου Φαλήρου με το «Big Brother». Το παιχνίδι συγκατοίκησης, που ήταν να βγει στον αέρα τον περασμένο Μάρτιο και μπήκε στον πάγο λόγω covid, φιλοδοξεί να ξεκινήσει τώρα. Τη φιλοδοξία αυτή, μοιράζεται φυσικά και ο παρουσιαστής του
Χάρης Βαρθακούρης, στην παρθενική του εμφάνιση στον ρόλο αυτόν. Εκτός από τους παίκτες, την παράσταση αναμένεται να κλέψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στηντηλεοπτική του επίστροφή ύστερα από χρόνια. Στον «Μεγάλο Αδελφό» θα είναι υπεύθυνος για το «Δωμάτιο της Αλήθειας» (κοινώς, θα βάζει φιτιλιές στους παίκτες), ενώ στο κυριακάτικο live θα σχολιάζει τα τεκταινόμενα μαζί με μια γυναίκα δημοσιογράφο.

Στο α' μισό της νέας σεζόν θα δούμε και τον νέο κύκλο του «The Voice», με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, την ίδια κριτική επιτροπή (Ελενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Ελεονόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης) και ένα αγόρι στο backstage. Από την απογευματινή ζώνη δεν θα λείψει το «Μy style rocks» με την Κατερίνα Στκούδη, που πέρυσι την άνοιξη έμεινε στη μέση. Θα συμμετάσχουν οι ίδιες διαγωνιζόμενες και πολλές καινούργιες, ενώ και η κριτική επιτροπή (Ελενα Χριστο­πούλου, Στέλιος Κουδουναρης, Λάκης Γαβαλάς) παραμένει η ίδια.

Τα Σαββατοκύρισκα αρχικά και καθημερινά από τον Ιανουάριο θα προβάλλεται το «Makeover», που φαίνεται πως θα έχει μόνο εκ­φωνητή και όχι παρουσιαστή. Οι παίκτριες θα πρέπει να αλλάξουν εμφάνιση, και να κλέψουν την πα­ράσταση. Ειδικοί και επιστήμο­νες από διάφορους χώρους, διά­σημοι στον τομέα τους (μαλλιά, μακιγιάζ, πλαστική χειρουργική, ψυχολογία, στιλ κ.λπ.), θα ανα­λάβουν να μεταμορφώσουν τις παίκτριες. Στο β' μισό της σεζόν επιστρέφει ο νέος κύκλος του «Survivor», πάλι με τους Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Λιανό, πάλι στον Άγιο Δομίνικο, πά­λι με «Διάσημους» και «Μα­χητές», σε άλλες όμως παρα­λίες και με άλλα παιχνίδια και αγωνίσματα. Με μεγάλο ενδια­φέρον αναμένεται το λανσά­ρισμα του διαφορετικού και άκρως επιτυχημένου τάλεντ σόου «The Masked singer», που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2021 με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά. Εδώ 1 ό διάσημοι τραγουδιστές-παίκτες φορούν ειδικά διαμορφωμένα κοστούμια και προσπαθούν να κρατηθούν όσο περισσότερο μπορούν στο παιχνίδι βάσει της ψηφοφορίας του κοινού. Όταν φτάσει η ώρα να αποχωρήσουν, αποκαλύπτουν την αληθινή τους ταυτότητα. Για κριτική επιτροπή θεωρούνται σίγουροι ο Νίκος Μουτσινάς και ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ επαφές έχουν κάνει η Ελένη Φουρέιρα και η Τάμτα. Διάσημος Έλληνας σχεδια­στής ετοιμάζει τα κοστούμια των παικτών, που θα στοι­χίσουν πάνω από 20.000 ευρώ το καθέ­να!

Στροφή στο ριάλιτι κάνει φέτος και το κανάλι της Κάντζας. Οι άνθρωποι του Alpha διατηρούν μεν τη μυθοπλασία τους, ρίχνουν όμως στη μάχη της τηλεθέασης και παιχνίδια που έχουν δείξει ότι αρέσουν σε μεγάλη μερίδα του κοι­νού. Το μεγάλο στοίχημα του σταθ­μού είναι το ριάλιτι «The Bachelor». 'Ενας περιζήτητος εργένης καλείται να διαλέξει τη γυναίκα των ονεί­ρων του ανάμεσα σε τουλάχιστον 20 παίκτριες. Την πρώτη νύχτα ο εργένης θα υποδεχτεί τις γυναίκες στη βίλα στην Αττική όπου θα διαμένουν όλοι τους και στο πάρτι που θα ακολουθήσει θα έχει την ευκαιρία να τις γνωρίσει λίγο κα­λύτερα. Στο τέλος της βραδιάς θα μοιράσει κόκκινα τριαντάφυλλα σε εκείνες που... θα του κάνουν κλικ. Όσες δεν λάβουν λουλού­δι θα αποχωρήσουν αμέσως. Τις επόμενες εβδομάδες η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται, με τον εργέ­νη να βγαίνει σε ομαδικά και ατο­μικά ραντεβού και έπειτα να μοι­ράζει τριαντάφυλλα και να έχου­με χαμόγελα, αλλά και δράματα. Οι τελευταίες υποψήφιες θα τον πάνε να γνωρίσει την οικογένεια τους, όμως στο τέλος θα μείνουν μόνο δύο και από αυτές μόνο η μία θα πάρει δαχτυλίδι και πρό­ταση γάμου. Μην ψάχνετε όμως για παρουσιαστή... Ο εργένης θα τα κάνει όλα μόνος του!

Στα τέ­λη Σεπτεμβρίου θα δούμε και πά­λι στους δέκτες μας το παιχνίδι «Εφιάλτης σιην κουζίνα» με τον 'Εκτορα Μπσιρίνι. Ο διάσημος σεφ εισβάλλει σε ταβέρνες και εστιατόρια, ελέγχει τις κουζίνες και το μενού τους, βάζει τις φωνές για θέματα οργάνωσης και καθαριό­τητας, δίνει οδηγίες για καλύτερη λειτουργία του καταστήματος και, αφού τους έχει τσιτώσει τα νεύρα, φεύγει ικανοποιημένος.

Στο α' μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν το κανάλι θα ποντάρει στις ελληνικές σειρές και στα τηλεπαι­χνίδια του. Στο β' μισό της σεζόν ενδέχεται να επιστρέψει στους δέ­κτες μας ο νέος κύκλος του «YFSF». Δεν πρό­κειται φυσικά να συνε­χιστεί ο περσινός, που έμεινε στη μέση λό­γω κορονοϊού, αλλά ένας καινούριος. Μόνη σίγουρη στο πόστο της εί­ναι η παρουσιάστρια του σόου Μαρία Μπεκατώρου. Δεν αποκλεί­εται να δούμε κάποιους από τους περσινούς παίκτες να επιστρέφουν στο διαγωνιστικό κομ­μάτι, ενώ αλλαγές θα έχουμε και στην κριτική επιτρο­πή, καθώς τα περσι­νά μέλη της (Γιώργος Μαζωνάκης, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Αλέξης Γεωργούλης και Δημήτρη Σταρόβας) ίσως έχουν άλλες επάγγελματικκές υποχρεώσεις την άνοιξη του 2021 και μπορούν να παρευρίσκονται στα γύρισμα τα. Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει επίσης αποκτήσει τα δικαιώματα για τη «Φάρμα» (ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ακούει;), όμως προς το παρόν τουλάχιστον δεν φαίνεται να την έχει προγραμματίσει.

Η φετινή, αρκετά επιτυχημέ­νη πορεία του J2USάνοιξε την όρεξη των ανθρώπων του ΟΡΕΝ για μια δεύτερη σε­ζόν και όχι άδικα. Το σόου είχε πολύ καλή απόδοση στον πίνακα της τηλεθέασης και έτσι η βασική συνταγή δεν αλλάζει ούτε τον Οκτώβριο, που επι­στρέφει στους δέκτες μας ανα­νεωμένο. Ο Νίκος Κοκλώνης θα είναι και πάλι στο τιμόνι της παρουσίασης, ενώ μέ­χρι στιγμής η κριτική επι­τροπή παραμένει η ίδια (Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου), δίχως όμως να έχει απο­κλειστεί το ενδεχόμενο να προστε­θεί και μια 5η καρέκλα. Η παραγω­γή έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τα νέα ταλέντα στο τραγού­δι και ακούγεται πως η Κατερίνα Ζαρίφη συμφώνησε να συμμετά­σχει στον νέο κύκλο, ενώ ο ίδιος ο Κοκλώνης προσέγγισε και τον Γιώργο Λιάγκα, κάτι που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εκτός από παρουσιαστή δεν τον έχουμε δει ποτέ ως παίκτη σε τάλεντ σό­ου. Η Μαρία Μπακοδήμαυ θα παρουσιάσει το καθημερινό απογευματινό ριάλιτι παιχνίδι μόδας του καναλιού, στο οποίο οι παί­κτριες θα πρέπει να δοκιμάσουν την τύχη τους με το στιλ και την προσωπικότητα τους, ώστε να μην οδηγηθούν στη... φυλακή από την Αστυνομία της Μόδας! Για το β' μισό της σεζόν προορίζεται ο νέος κύκλος του «Χ Factor» με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή, που πέρυσι τα πήγε αρκετά καλά και ήταν από τα προγράμματα του καναλιού που ξεχώρισαν. Αν και είναι νωρίς ακόμα για συζητήσεις και επαφές, ίσως δεν δούμε μεγά­λες αλλαγές στην κριτική επιτροπή (Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Θεοφάνους, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Χρήστος Μάστορας) και το backastage (ΆρηςΜακρής).

Πηγή: Τηλέραμα, Βασίλης Ανδριτσάνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved