Κόκκινο Ποτάμι:Αγνώριστος!Δεν πάει ο νους σου ποιος πρωταγωνιστής είναι και… ανιματέρ
Media

Κόκκινο Ποτάμι:Αγνώριστος!Δεν πάει ο νους σου ποιος πρωταγωνιστής είναι και… ανιματέρ

Κόκκινο Ποτάμι: Πάθαμε πλάκα μόλις τον συναντήσαμε σε παιδικό πάρτι.

Χρειάστηκε χρόνος μέχρι να αντιληφθούμε πως πρόκειται για τον πρωταγωνιστή της σειράς.

Κι όμως πίσω από την αμφίεση του κλόουν δεν πάει το μυαλό σου ποιος μπορεί να είναι!

Το παιχνίδι του με τα παιδιά, η αμφίεση του και ο τρόπος που κινούνταν σε πλήρη αντίθεση με τον ρόλο στο Κόκκινο Ποτάμι, μέσα από τον οποίο έγινε και ευρέως γνωστός.

Ο ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τον ρόλο του ως… ανιμετέρ!

- Κανείς δεν θα περίμενε να σε δει σε ένα παιδικό πάρτι ντυμένο κλόουν. Σε γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ρόλο σου στο Κόκκινο Ποτάμι και ξαφνικά σε βλέπουμε να κάνεις παιχνίδια με τα παιδιά ως… κλόουν. Πώς προέκυψε;

«Έχω μεγάλες αντιθέσεις ως άνθρωπος. Είμαι τυχερός που μπορώ αυτές να τις φωτίζω με έναν δημιουργικό τρόπο. Αυτό είναι τα παράσημά μου στη ζωή. Κάποια στιγμή πριν από καμιά 15αρια χρόνια, πριν τελειώσω τη σχολή για μια παράσταση με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης το 2005, έπρεπε να μάθω ξυλοπόδαρα.

Έμαθα και κάποια στιγμή με παίρνει ένας φίλος και μου λέει αν θέλω να κάνω μια παράσταση με ξυλοπόδαρα. Μετά μια φίλη μου ζήτησε να κάνω ένα παιδικό πάρτι και έτσι όπως ξεκίνησα, με το που μπήκα στο πρώτο παιδικό πάρτι ήταν σαν το έκανα χρόνια. Το ένα έφερε το άλλο και μετά άρχισα να το ψάχνω και είδα ότι είναι κάτι που και μπορεί να μου αποφέρει χρήματα αλλά και να έχω μια σχέση με τα παιδιά»

- Πώς είναι να διαχειρίζεσαι παιδιά;


«Βρήκα μέσα μου μια χρυσή τομή. Αυτό που βλέπω στο παιδί δεν το παίρνω προσωπικά, Εγώ είμαι εκεί για να το διασκεδάσω. Να νιώθω και τα δύσκολα και τα εύκολα, μπόρεσα να το φέρω στα μέτρα μου.

Είδα ότι αυτό το κομμάτι με τα παιδιά μου αρέσει κι έμαθα πολλά πράγματα. Είμαι 15 χρόνια με τα παιδιά. Οι αντιθέσεις είναι που με κερδίζουν. Κάθε επιλογή έχει το καλό και το κακό. Το αποδέχτηκα και μπόρεσα να βρω μια άκρη με τον εαυτό μου», είπε στο gossip-tv. Δες στη gallery για ποιον πρωταγωνιστή πρόκειται

Γεννήθηκε στην Κοζάνη. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Κιμούλη (2005) Συνεργάστηκε με διάφορους θιάσους και ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ. Ενδεικτικά :Η κωμωδία των παρεξηγήσεων του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη. Του νεκρού αδερφού, παραγωγή σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη. Στο μιούζικαλ Έκτο πάτωμα του Άλφρεντ Ζερι σκηνοθεσία Μαριάννα Καλμπαρη. Στο Φαινόμενο Ρασομον του Κουροσάβα σκηνοθεσία Αναστασία Παπασταθη και άλλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved