Star: Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς μπαίνει στη μυθοπλασία τη νέα σεζόν!
Media

Star: Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς μπαίνει στη μυθοπλασία τη νέα σεζόν!

Star: Μια άκρως επιτυχημένη σεζόν ολοκληρώθηκε για το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, με την ερχόμενη σεζόν να αναμένεται με νέες αφίξεις και σταθερές αξίες

Μυστικά επιτυχημένων συνταγών φαίνεται ότι έχει βρει το Star καθώς τις τελευταίες σεζόν σκαρφαλώνει ολοένα και πιο ψηλά στους πίνακες της Nielsen.

Επενδύοντας σε πρόσωπα, ομάδες και reality shows, το κανάλι βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν την ίδια στιγμή που οι νέοι στόχοι αφορούν στην κορυφή... σε κάθε τομέα.

Ετσι, τη νέα σεζόν, τα στελέχη κρατούν τους άσους τους και προσπαθούν να εφεύρουν και άλλους καλύπτοντας κάθε γούστο του τηλεοπτικού κοινού.

Το νέο εγχείρημα του Star, για τη χρονιά 2020-2021, αφορά στη μυθοπλασία. Οι τηλεθεατές χάρισαν υψηλά ποσοστά στη σειρά «Έτερος εγώ: Χαμένες ψυχές» της Cosmote tv που μεταδόθηκε για πρώτη φορά μέσα από τη συχνότητα του Star, πριν από λίγο διάστημα, και έτσι η απόφαση για ένα ολόδικό τους σίριαλ ελήφθη!

Η νέα σειρά με τίτλο «Ερωτας με διαφορά» έχει ως κεντρικό θέμα έναν έρωτα που αποδεικνύεται απρόβλεπτος και ανίκητος. Ολα ξεκινούν από ένα μικρό ατύχημα, όταν η 39χρονη Ζέτα, μία μητέρα τριών παιδιών, και ο 24χρονος Κωστής, ένας γοητευτικός bartender, γνωρίζονται, ερωτεύονται και αποφασίζουν να γίνουν ζευγάρι.

Όπως είναι φυσικό, η σχέση τους προκαλεί ένα κύμα κωμικών καταστάσεων και ανατροπών για τους ίδιους, αλλά και για τους φίλους και τις οικογένειες τους.

Προσωπικές ανασφάλειες, αλλά και αντιδράσεις του περιβάλλοντος τους πρωταγωνιστούν και τους καλούν να τολμήσουν να προχωρήσουν σ' αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους!

Ολα, βέβαια, γίνονται πιο πολύπλοκα όταν έχεις να κάνεις, με την ιστορία μιας μονογονεϊκής οικογένειας που ζει την καθημερινότητα και τα προβλήματα της και ξαφνικά αλλάζει... πίστα!

Αυτήν τη φορά το κανάλι της Κηφισιάς εμπιστεύεται ένα άξιο δίδυμο της μικρής οθόνης, τον Βασίλη Ρίσβα και τη Δήμητρα Σακαλή, οι οποίοι φιλοδοξούν να γράψουν ένα ακόμα σενάριο που θα αγαπήσει το κοινό, συνεχίζοντας το σερί των μεγάλων επιτυχιών τους μετά το «Πενήντα πενήντα», τα «Μαύρα μεσάνυχτα» και το «Ταμάμ».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρος Πανταζούδης, μετά την άκρως επιτυχημένη «Επιστροφή», που παρουσίασε στον ΑΝΤ1 την περασμένη σεζόν.

Πρωταγωνίστρια στον «Ερωτα με διαφορά» είναι η Φαίη Ξύλα, η οποία επιστρέφει έπειτα από αρκετό καιρό στη μικρή οθόνη κρατώντας έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και, μάλιστα, σε κωμωδία, κάτι που δεν συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια.

Στο πλευρό της βρίσκουμε τον Βασίλη Μίχα, τον άκρως γοητευτικό νεαρό που κέρδισε τις εντυπώσεις πριν από δύο χρόνια υποδυόμενος τον Μάνο στην «Επιστροφή» περνώντας από την πασαρέλα στον χώρο της υποκριτικής.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ «GNTM»

Αγόρια, κορίτσια, αποστάσεις ασφαλείας και νέα πρόσωπα! Ολα αυτά συνθέτουν ένα ολοκαίνουργιο σκηνικό για ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι των τελευταίων ετών, το «Greece's Next Top Model» του Star. Το ριάλιτι επιστρέφει έχοντας κάνει ένα ριζικό ρετούς τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, ώστε να είναι όσο πιο δυνατό γίνεται απέναντι στον ισχυρό ανταγωνισμό της, ερχόμενης σεζόν.

Βέβαια, το μεγάλο στοίχημα είναι η νέα εκδοχή του, που φέρνει αγόρια και κορίτσια αντιμέτωπα για τη διεκδίκηση του πολυπόθητου τίτλου και, φυσικά, του επάθλου.

Σε επίπεδο προσώπων, οι αλλαγές έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Η εκρηκτική Ζενεβιέβ Μαζαρί, που οι ατάκες της συζητήθηκαν όσο λίγες τα προηγούμενα δύο χρόνια, αναβαθμίζεται σε κριτή (στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που πλέον φιλοδοξεί να κατακτήσει τη μεσημεριανή ζώνη ως παρουσιάστρια), ενώ κρατά διπλό ρόλο και ως creative director του «GNTM».

Το κενό που προκάλεσε η αποχώρηση της Ελενας Χριστοπούλου έρχεται να καλύψει ένας πολύ γοητευτικός άνδρας, ο Γιώργος Καράβας. Εχοντας διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες, το διεθνούς φήμης μοντέλο αναλαμβάνει δράση ως «μέντορας» των παικτών -και όχι μόνο, των αγοριών, όπως είχε αρχικά εννοηθεί- προσπαθώντας να τους βοηθήσει, να τους εμψυχώσει, αλλά και να τους φέρει προ των ευθυνών αλλά και των προσδοκιών τους.

Και μπορεί 24 υποψήφια μοντέλα να φθάνουν ένα βήμα πριν από την τελική αναμέτρηση, αλλά μόνο 20 πρόσωπα καταφέρνουν να μπουν μέσα στο σπίτι του «GNTM». Μόνο που φέτος το επίπεδο του ανταγωνισμού ανεβαίνει, αφού κάθε κορίτσι και κάθε αγόρι έχουν απόλυτα ίσες πιθανότητες να νικήσουν και δεν υπάρχει διαχωρισμός σε οποιουδήποτε είδους ομάδες ή ευνοϊκότερες συνθήκες κατά περίπτωση. Ετσι, στον τελικό μπορούν να φθάσουν μόνο αγόρια, μόνο κορίτσια, αλλά και ένα ζευγάρι διαφορετικού φύλου, ωστόσο ένα θα είναι το επόμενο «Greece's Next Top Model».

Οι ειδικές συνθήκες εν μέσω πανδημίας φέρνουν μεγάλες αλλαγές και στη διεξαγωγή των δοκιμασιών. Ολες οι εξωτερικές αποστολές σταματούν και ένας ειδικός χώρος εντός στούντιο δημιουργείται, όπου οι υποψήφιοι μπαίνουν με τα αυστηρότερα πρωτόκολλα υγιεινής και με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων γύρω τους προσπαθώντας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μπροστά στον φακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι όσοι συμμετέχουν στις αποστολές του «GΝΤΜ» κάνουν τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό, φορούν μάσκες και θερμομετρούνται πριν μπουν στον χώρο της διεξαγωγής της φωτογράφισης ή της οποιασδήποτε δοκιμασίας.

Γνωστοί φωτογράφοι, όπως ο Πάνος Γιαννακόπουλος, συμμετέχουν και φέτος, ενώ ανάμεσα στις πρώτες απαιτητικές δοκιμασίες είναι και αυτή της γυμνής φωτογράφισης, που, όπως είναι προφανές, φέρνει αντιδράσεις και δάκρυα από τους πιο άτολμους παίκτες.

Μάλιστα, το Star έχει φροντίσει να προχωρήσει αρκετά τις διαδικασίες με περισσότερες από τρεις αποχωρήσεις να έχουν ήδη γυριστεί, έτσι ώστε τίποτα να μην μπορέσει να ανακόψει την πορεία του ριάλιτι και να υπάρχει ακόμα και το απαιτούμενο απόθεμα επεισοδίων, ακόμα και αν χρειαστεί κάποια στιγμή, λόγω ειδικών συνθηκών, τα γυρίσματα να καθυστερήσουν ή και να σταματήσουν προσωρινά.

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ «MASTERCHEF» ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ομάδα που πετυχαίνει δεν αλλάζει και αυτό είναι κανόνας για το Star. Ετσι, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης θα βρεθούν ξανά στο τιμόνι της «Φωλιάς των Κου Κου», που κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις και πολλές μέρες τερμάτιζε στην πρώτη θέση του δυναμικού κοινού.

Το ίδιο θα συμβεί και με τη Βίκυ Καγιά το μεσημέρι και το «Shopping Star», αλλά και με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, που κάθε απόγευμα γυρίζει τον «Τροχό της τύχης» και... σαρώνει στην τηλεθέαση.

Μιλώντας, βέβαια, για σταθερές αξίες, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το «MasterChef». Το μαγειρικό ριάλιτι θα βγει ξανά στον αέρα το δεύτερο μισό της χρονιάς, με τους Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη να βρίσκονται στις ίδιες θέσεις που έφεραν το πρότζεκτ στη κορυφή.

Άγνωστο παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με το φιλανθρωπικό σόου χορού «Dancing with the Stars», του οποίου τα δικαιώματα έχει πάρει το κανάλι και συχνά πυκνά επαναφέρει ως ιδέα στο τραπέζι. ·

Πηγή: Tv κους κους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved