ANT1:Αυτό είναι το πρόγραμμα του σταθμού - Το spoiler για τις Μέλισσες
Media

ANT1:Αυτό είναι το πρόγραμμα του σταθμού - Το spoiler για τις Μέλισσες

ANT1: «Έκοψε» τουρκική σειρά μετά την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί!

Τις νέες τεχνολογίες εκμεταλλεύτηκε η τηλεόραση του ANT1 προκειμένου να παρουσιάσει στους τηλεοπτικούς συντάκτες το πρόγραμμα του σταθμού για την σεζόν 2020 - 2021.

Έτσι για πρώτη φορά στη χώρα τηλεοπτικός σταθμός χρησιμοποίησε την πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων zoom, προκειμένου ο Τζώρτζης Ποφάντης, ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ANT1, να παρουσιάσει το πρόγραμμα.

«Είμαστε επιφυλακτικοί για το τι μέλλει γενέσθαι. Ακούμε για το δεύτερο κύμα κορονοϊού και έχουμε πέσει «με τα μούτρα» να φτιάξουμε το πρόγραμμα μας», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Τζώρτζης Ποφάντης.

Στην μυθοπλασία ο ANT1 ετοιμάζει πολλά!

Οι Άγριες Μέλισσες όχι μόνο συνεχίζουν αλλά...

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Το Καφέ της Χαράς συνεχίζει για δεύτερη χρονιά αφού η προηγούμενη κρίθηκε επιτυχημένη.

Η νέα σειρά του ANT1 με τίτλο « Παρουσιάστε» έχει να κάνει με τη συγχώνευση δύο στρατοπέδων λόγω οικονομικών δυσχερειών του κράτους.

Στο ένα στρατόπεδο οι στρατεύσι­μοι είναι σκληρά εκπαιδευμένοι, με ιδιαίτερη σωματική διάπλαση και πάθος για τον στρα­τό και στο άλλο είναι πιο χαλαροί χαρακτήρες, που έχουν διάφορα άλλα ενδιαφέροντα.

Οι διοικητές των δύο στρατοπέδων παλεύον τόσο για την εύνοια του υπουργού Αμύνης όσο και για το ποιος θα αναλάβει τη διοί­κηση του νέας μονάδας.

Η απογευματινή δραματική σειρά του ANT1ονομάζεται «Ήλιος» σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου. Αποτελεί διασκευή του γαλλικού φορμάτ με τίτλο «Un si gran soleil (Ενας τόσο μεγάλο ήλιος)» που προβάλλεται από το κανάλι France 2 αλλά και σε κανάλια του Βελγίου και του Λουξεμβούργου.

Η Φαμίλια βασισμένο στο «La famiglia», μια ισραηλινή παραγωγή της Armoza Formats.
Πρόκειται για κωμική σειρά που αφορά σε ένα ζευγάρι που πηγαίνει σε ψυχολόγο για να σώσουν το γάμο τους αν και δεν έχουν προβλήματα.


Μέσω αυτών αποκαλύπτονται οι κωμικές σκηνές στην οικογενειακή τους ζωή οι οποίες βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ο ANT1 έχει στα συρτάρια του δυο ακόμη σειρές τις οποίες θα κρατήσει στα συρτάρια του αν η οικονομία λόγω κορονοϊού δεν πάει καλά! Η μία από αυτές μάλιστα αφορά στην Ελληνική λογοτεχνία και το μπατζετ της είναι ιδιαίτερα υψηλό καθώς θα γυριστεί με κινηματογραφικά πρότυπα.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης σημείωσε πως συνειδητά ο σταθμός δεν θα κάνει φέτος reality shows καθώς η φιλοσοφία του ίδιου δεν είναι σύμφωνη με αυτού του είδους τα προγράμματα. Όπως είπε είναι μια επένδυση που έχει ρίσκο και δεν αφήνει «περιουσία» στο σταθμό την οποία μπορεί να τη χρησιμοποιήσει στο μέλλον, όπως τα σίριαλ.

Παρόλα αυτά επειδή υπάρχει plan Β, ο σταθμός έχει τα δικαιώματα της Φάρμας και άλλων δύο reality shows, τα οποία αν υπάρξει ανάγκη λόγω του τηλεοπτικού περιβάλλοντος μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

Ο ΑΝΤ1 έχει και τα δικαιώματα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», τα οποία έχασε η Acun Μedya για την Ελλάδα, αλλά και του Your Face sounds Familiar, προγράματα που επίσης μπορεί να ενεργοποιηθούν ή όχι αναλόγως με το ρευστό περιβάλλον που δημιουργεί στην οικονομία ο κορονοϊός.

Στο πεδίο της Ενημέρωσης, δεν αλλάζει τίποτα, αφού ο σταθμός είναι της άποψης ότι πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει!

Στην ψυχαγωγία, Το Πρωινό θα ανανεωθεί τόσο σε περιεχόμενο όσο και στην ομάδα.

Το cash cab θα παρουσιάζει ο stand up comedian Αλέξανδρος Τσουβέλας και πρόκειται για για την επαναφορά του Taxi που παρουσίαζε στο Mega η Βίκυ Σταυροπούλου.

Αλέξανδρος Τσουβέλας
Αλέξανδρος Τσουβέλας

Οι «Μύγες» αποκτούν την δική τους εκπομπή, ενώ «Η φωτογραφία της ζωής μου» που βασίζεται στο Capture The Moment θα φιλοξενεί αληθινές ιστορίες και πρωταγωνιστές. Εξετάζεται η πιθανότητα το πρόγραμμα να βγει χωρίς παρουσιαστή!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ANT1 είχε κλείσει μια τουρκική σειρά για να προβάλλει φέτος το καλοκαίρι την οποία ακύρωσε όταν ο Ερντογάν αποφάσισε να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved