Τηλεθέαση: Στα ύψη οι ψυχαγωγικές εκπομπές του Open!
Media

Τηλεθέαση: Στα ύψη οι ψυχαγωγικές εκπομπές του Open!

Οι ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές του OPEN γίνονται η πιο αγαπημένη τηλεοπτική παρέα.

Συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Καλοκαίρι #ΝΟΤ», καλημερίζοντας καθημερινά το κοινό με καλοκαιρινή διάθεση και πλούσια θεματολογία.

Καταγράφοντας πρωτιές από το ξεκίνημά της, η εκπομπή με τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Ναταλί Κάκκαβα, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή παύλου, χθες Δευτέρα 27/07 ήταν πρώτη σε τηλεθέαση μεταξύ των ζωντανών τηλεοπτικών προγραμμάτων, καταγράφοντας μέσο όρο 14,9% στα δυναμικά κοινά 18-54, φτάνοντας σε τέταρτο το 18,5. Στις γυναίκες 25-44 το ποσοστό ήταν ακόμα υψηλότερο με μέσο όρο 16%, φτάνοντας σε τέταρτο21,1%.

Την αγάπη του κοινού κερδίζουν και τα τέσσερα κορίτσια του «The Booth», με την εκπομπή να κινείται σταθερά ανοδικά στους πίνακες τηλεθέασης, κάτι που αποτυπώθηκε και στα χθεσινά ποσοστά. Η εκπομπή κατέγραψε 11,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 12,1 στις Γυναίκες 25-44. Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία Ρήγα, με την αμεσότητα και το χιούμορ τους, ανοίγουν δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές και δημιουργούν μια νέα μεσημεριανή συνήθεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved