Γερασιμίδου: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση-  Κάνω όση απαιτείται »
Media

Γερασιμίδου: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση- Κάνω όση απαιτείται »

Η Ελένη Γερασιμίδου επιστρέφει τηλεοπτικά στα πρώτα επεισόδια του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, για το αν της λείπει η μικρή οθόνη και για το αν ο κορονοϊός επηρέασε την καθημερινότητα της.

Επιστρέφετε τηλεοπτικά στα πρώτα επεισόδια της σεζόν του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»...

«Είναι μία πολύ γλυκιά συνήθεια πια. Δυο φορές σχεδόν κάθε χρόνο συμμετέχω στα επεισόδια της σειράς, υποδυόμενη τη μητέρα του Ηλία (σ.σ. Βλαδίμηρου Κυριακίδη). Μπορεί να έχουν αλλάξει οι νύφες μου, εγώ όμως, είμαι απτόητη δίπλα στο γιο μου».

Γιατί πιστεύετε τελικό ότι η σειρά αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό;

«Τα ζευγάρια που παρουσιάζει είναι πολύ αληθινά. Ο καθένας σχεδόν βλέπει τον εαυτό του στους χαρακτήρες της σειράς. Αυτή θεωρώ πώς είναι η επιτυχία του σίριαλ. Είναι καλογραμμένο και καλοπαιγμένο. Η συνταγή του έγκειται στο ότι το κοινό αισθάνεται σαν να παρακολουθεί κατά κάποιο τρόπο τη ζωή του γραμμένη με πολύ χιούμορ».

Σας λείπει η τηλεόραση;

«Όχι. Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Κάνω όση απαιτείται, προκειμένου, αν θέλετε, να ενισχύσω τα οικονομικά μου. Αγαπώ την τηλεόραση και το σινεμά. Έχω κάνει πάρα πολύ στη ζωή μου και χαίρομαι που βλέπω πως πολλές από τις σειρές που συμμετείχα επαναλαμβάνονται, ειδικά τώρα που ξανάνοιξε το ΜΕGΑ. Μεγαλώνουμε γενιές».

Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο οικονομικό και κοινωνικό. Ο κορονoϊός έχει εισέλθει με ένα πολύ βίαιο τρόπο στη ζωή μας. Επηρέασε αντιστοίχως τη δική σας καθημερινότητα;

«Σίγουρα την επηρέασε. Οφείλουμε όμως να παλεύουμε και να ελπίζουμε ότι οι ημέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι καλύτερες. Σίγουρα η καραντίνα δεν ωφέλησε κανέναν... Κάποιοι έβγαιναν και έλεγαν «ήμουν στο σπίτι και περνούσα ωραία... Έκανα διαλογισμό και ξαναβρήκατον εαυτό μου». Τι να πω... Αμα τον είχε χαμένο, καλώς τον ξαναβρήκε. Εγώ δεν πιστεύω ότι χρειαζόταν μια επιβολή τέτοιου είδους για να βρούμε τον εαυτό μας. Δυστυχώς ήταν αναγκαία. Αναστατώθηκε η ζωή όλων μας. Χάσαμε τις δουλειές μας. Επίσης, αλλάζουν οι μορφές της παρουσίασης της δουλειάς και αυτό δεν είναι καλό. Το θέατρο είναι θέατρο. Δεν μπορεί να πεθάνει, να ψηφιοποιηθεί».

Παρουσιάζετε με μεγάλη επιτυχία το ευρηματικό «Μένουμε ταπί» στο «Από κοινού» θέατρο.

«Χαίρομαι πολύ για την ανταπόκριση που έχει στο κοινό το έργο του Δημήτρη Χανιώτη. Δεν έχουμε κανέναν μεγάλο χώρο. Έχουμε ένα -όπως το αποκαλούν οι περισσότεροι- κουκλίστικο μικρό θέατρο με αυλή και εκεί παίζουμε αυτή την επιθεώρηση, με περιορισμένο κόσμο. Χαρακτηρίζουμε πολύ ηρωική αυτήν την απόφαση. Μακάρι να βγουν τα έξοδα μας για να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, γιατί πάντοτε ήμαστε απόλυτα συνεπείς στις πληρωμές μας. Δεν βρίσκουμε πάτημα για να κοροϊδεύουμε το κοινό και τους ηθοποιούς».

Τι κάνατε στον ελεύθερο χρόνο της καραντίνας;

«Ήμασταν στο σπίτι. Πηγαίναμε να ψωνίσουμε, βγαίναμε για τα φάρμακα μας, κάναμε βόλτες στην Παλλήνη. Γνωρίσαμε το χωριό μας καλύτερα», είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved